Dinero leverer igen rekordresultat

2023 var et særdeles godt år for Dinero, som overgår sig selv økonomisk. Trods turbulens på markedet er omsætningen steget med 26 procent og årets resultat før skat med hele 45 procent til 79 millioner kroner. Det gode resultat skyldes blandt andet investeringer i kunstig intelligens

Der er god grund til at smile over det netop offentliggjorte regnskab i Dinero.

Omsætningen landede på 164 millioner kroner, svarende til en stigning på 26 procent fra året før. Samtidig voksede årets resultat før skat med hele 45 procent til 79 millioner kroner.

Martin Buch Thorborg, adm. direktør i Dinero siger:

– Dette årsregnskab cementerer, at vi er en bundsolid virksomhed, og at vi samtidig er sindssygt dygtige. Vi har formået at øge antallet af kunder og forbedre både top- og bundlinje i en periode, hvor vores vigtigste marked – de nystiftede og små virksomheder – for første gang i mange år falder. Det er et gigantisk skulderklap til mine medarbejdere og en tillidserklæring fra iværksætterne og de små virksomheder, når vi tager markedsandele i et faldende marked.

Pionerer på kunstig intelligens

Det seneste års hovedfokus for Dinero har været brugen af kunstig intelligens til at forbedre brugernes oplevelse af platformen.

De muligheder, som er kommet med lanceringen af blandt andet ChatGPT, har Dinero brugt til at skabe yderligere afstand mellem sig selv og konkurrenterne.

Martin Buch Thorborg siger:

– Vi har været hurtige og dygtige til at gribe de muligheder, som kunstig intelligens giver i dag, og derfor har vi positioneret os selv som en pionervirksomhed på området. Vi har skabt en skarp chatrobot, der hjælper kunderne hurtigt og effektivt, og så har vores mere end 90.000 brugere fået en unik AI-assistent, som sparer tid og reducerer antallet af fejl.

– Vi har også hyret flere udviklere, hvilket gør vores AI-team til det største i virksomheden. Derfor kan vi tage nogle teknologiske kvantespring i retning mod at lave en virtuel regnskabschef, som skal revolutionere Dineros rolle i brugernes liv.

Fremragende start på året

Der er også store forventninger både teknologisk og økonomisk til 2024.

Martin Buch Thorborg siger:

– Vi er gode til at fejre vores succeser og dårlige til at gå i stå. Så vi kommer til at lægge på i år og kommer til at manifestere os selv yderligere som det bedste og mest brugervenlige regnskabsprogram til iværksættere og de små virksomheder. Og så følger det økonomiske resultat helt naturligt med.

Nøgletal i mio. kroner:

20232022202120202019
Omsætning164,2130,098,977,957,5
Resultat før skat79,254,842,333,822,6
Årets resultat61,742,733,026,417,6

Dinero er et regnskabsprogram, der gør det nemt og tilgængeligt for små og mellemstore virksomheder at håndtere deres regnskab. Virksomheden har mere end 90.000 brugere og omsatte i 2023 for 164,2 millioner kroner. Dinero er stiftet af blandt andre Martin Buch Thorborg, som i dag er adm. direktør.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram