Ny assistent overvåger firmaets regnskab i døgndrift

78.000 virksomheder får nu deres helt egen assistent. Den overvåger regnskabet, sikrer mod fejl og holder styr på økonomien – også når virksomhedens ejeren sover

Lad være med at holde øje med dit regnskab!

Det lyder måske som en hasarderet tilgang til økonomi. Men faktisk er det tanken bag en ny økonomisk assistent, som Visma Dinero har sluppet løs blandt 78.000 virksomheder.

Assistenten overvåger konstant regnskabet, så virksomhedens ejer ikke skal gøre det.

Martin Buch Thorborg, adm. direktør i Visma Dinero siger:

– Vi har skabt en ny og langt mere brugervenlig måde at lave regnskab på. Med assistenten kommer virksomhedsejerne til at bruge færre timer og opleve mindre frustration, når de skal holde styr på finanserne.

Bør noget være anderledes i regnskabet, gør assistenten opmærksom på det og giver samtidig virksomhedens ejer mulighed for at rette op på det med et enkelt klik.

Fx kommer assistenten med en besked, når den registrerer, at faktura er forfalden, og pengene ikke er gået ind på virksomhedens konto. Med et enkelt klik fra virksomhedens ejer, sender assistenten en rykker eller en påmindelse til kunden.

Martin Buch Thorborg siger:

– Assistenten præsenterer alt det, der er vigtigt og presserende og gør det nemt for virksomhedens ejer at reagere på det. Det skal være let at lave et fuldstændig korrekt regnskab, og vi er kun lige gået i gang. Vi er først i mål, når assistenten stort set laver hele virksomhedens regnskab.

Assistenten kan lige nu også lave bankafstemning, bogføre en række indtægter, udgifter og b-skat, sende en faktura til inkasso, registrere betalinger – alt sammen med ét enkelt klik fra virksomhedens ejer.

Fakta: Det kan assistenten

Sende betalingspåmindelser
Sende rykkere
Sende faktura til inkasso
Oprette forbindelse mellem bank og regnskabsprogram
Bogføre renteindtægter og -udgifter, privat hævning og b-skat
Registrere betalinger
Få besked, hvis en kunde går konkurs.

Om Visma Dinero

Visma Dinero er et regnskabsprogram, som henvender sig til landets mindste virksomheder. Virksomheden har cirka 78.000 kunder og omsatte i 2021 for 98,9 millioner kroner. Visma Dinero er stiftet af blandt andre Martin Buch Thorborg, som i dag er adm. direktør i virksomheden.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram