Læs vores revisorudtalelser

Læs her, hvad en række bogholdere og revisorer mener om Dinero.

Revisorudtalelser fra fagfolk er ligesom brugernes udtalelser vigtige for Dinero. Fagfolkene nyder også at arbejde i det simple og hurtige interface. Her er hvad et par stykker har at sige om Dinero:

Thomas Henckel
Statsautoriseret revisor

”Vi er meget begejstret for Dinero som bogføringsprogram for vores kunder. Det er et virkelig brugervenligt program, der gør at folk uden bogføringserfaring kan være med. Det er overskueligt og let at importere bankbevægelserne, der gør at man mindsker risikoen for fejl, og hjælper ligeledes en med hvor man skal bogføre via deres mapping funktion”.

Christoffer Kirkegaard
Indehaver ckirkegaard

”Dinero – det perfekte værktøj til den selvstændige erhvervsdrivende der løbende vil have overblikket og styr på sin forretning. Det er nemt at komme i gang med Dinero og inden for de første 5-10 minutter, får man nemt opsat design på faktura og sendt de første regninger ud. Om man selv kun vil udfakturere, indscanne købsbilag eller klargøre alt selv til revisor, så understøtter Dinero det dagligt praktiske arbejde hele vejen igennem.Dinero kan varmt anbefales til alle små og nystartende virksomheder for en god start på iværksættereventyret. ”.

Jonas Martinsen JM Regnskabsservice jmregnskabsservice.dk

”Dinero er et super overskueligt og godt opbygget bogføringsprogram. For nye virksomhedsejere er det meget nemt at gå til, og hjælper dig rigtig meget til at bogføre korrekt med gode guides og beskrivelser. Derudover kan du i Dinero nemt give din revisor adgang, så du hurtigt kan få hjælp. Du er med Dinero sikker på at overholde bogføringsloven, og du får god hjælp til at overholde indberetningsdeadlines til SKAT”. 

Dorthe Spangsberg Broe
Broes Talknuseri

”Jeg kan varmt anbefale Dinero. Det er nemt og overskueligt at gå til. Har du lavet en fejl, er den let at rette, og det bliver gjort regnskabsmæssigt korrekt. Jeg har mere end 15 års erfaring med bogføring, og jeg er meget glad for at arbejde i Dinero. Jeg anbefaler det til alle mine kunder. Når mine kunder bruger Dinero, er det nemlig også nemt for mig som bogholder at lave deres regnskab. Og de kan selv følge med i tallene uden at skulle betale ekstra for det.Er du ny inden for bogføring, er du efter 2-3 timers undervisning godt kørende i Dinero. Det ved jeg af erfaring, da jeg selv har undervist et par stykker.”.

Simon Leicht Simonsen
Statsautoriseret revisor

”Vi har flere klienter, der anvender Dinero. Vi har i forbindelse med overgang fra vort C5 system, fundet at Dinero er et godt system for SMV segmentet. ”.

André T. Jørgensen
Partner, Cand. merc. aud.

”Som revisor for virksomheder, der gør brug af Dinero kan jeg kun anbefale brugen af programmet. Der er rigtig god hjælp til både at skifte fra et andet system, såvel som til opstart for nystartede virksomheder, så ens overgangsperiode/prøvetid bliver til en god oplevelse.Dertil kommer at der i Dinero pro er ”cloud” til bilag, så man slipper for alt papiret og adgangen for revisor lettes.

Hver eneste dag er der hotline/chat med hjælp, så det – for alle med en lille smule flair for tal – bliver let med moms bogføring, løn mv.”.

Thomas Jørgensen
Revisor – HD i Regnskab og økonomistyring

”Som iværksætter og ny virksomhedsejer er Dinero guld værd. Man kan vælge enten den gratis udgave (Dinero Starter), som er meget bevendt for iværksætteren, der ikke har en stor pengepung, og som skal vende hver en øre i opstartsfasen eller at købe fuld adgang (Dinero Pro), hvor man får alle features til rådighed. Dinero’s hjemmeside hjælper desuden den nye virksomhedsejer godt på vej med svar på en masse ofte stillede spørgsmål omkring programmet, bogføring m.v. samt vejledninger til, hvordan man bogfører et givent bilag.Tager den nye virksomhedsejer sig tiden til at læse hjælpe-afsnittet og vejledninger er denne kommet langt. Opstår der alligevel spørgsmål/problemer, er der altid den venlige supportafdeling, der kan hjælpe med alle tænkelige spørgsmål. Dinero har alt det man har brug for som ny virksomhedsejer!”.

Kim Jensen
Kompagniet for økonomi ApS 

”Du er i trygge hænder når du vælger Dinero. Dels er systemet rigtig nemt at bruge, og dels er hurtig hjælp lige ved hånden, enten hos Dinero eller hos din revisor. Jeg har været med på Dinero-rejsen fra starten. På hele rejsen har Dinero fokuseret på at være et sikkert system, ikke mindst i relation til lovgivningen. Det gør det meget nemmere for mig som revisor at ”redde trådene ud” i forbindelse med et årsregnskab.Ud over sikkerheden giver systemet også en rigtig enkel kommunikation med mine kunder. Vi kikker på de samme poster og bilag – og gerne samtidig, det er effektivt, og spørgsmålene kan løses med det samme. I forhold til en traditionel løsning, får du samlet set en meget billigere regnskabsløsning, ved at samle din bogføring og bilag i Dinero, med en revisor der forstår systemet”.

Vil du bruge en revisor? Og leder du efter en der har styr på Dinero? Så find en revisor her.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram