Sammenlign regnskabsprogrammer
E-conomic vs. Dinero

Velkommen til en sammenligning af Dinero og e-conomic. Lighederne mellem de to regnskabsprogrammer er til at få øje på – men der er også en del væsentlige forskelle. Tjek dem her!

Hvilke pristyper sammenligner vi?

Vi har forsøgt at gøre det så nemt og overskueligt som muligt, så du nemt kan sammenligne det, du ønsker. Derfor sammenligner vi Dinero Starter og Dinero Pro med e-conomics Startup og Small Business, da det er de mest sammenlignelige produkter. Tjek de forskellige produkttyper for begge udbydere nedenfor og få et bedre overblik.

  • Dinero Starter: Gratis
  • Dinero Pro: 245,-/md.
  • E-conomic Startup: 119,-/md.
  • E-conomic Small Business: 189,-/md.

Kig rundt, og bliv klædt på til at beslutte, hvilket regnskabsprogram netop du skal vælge til din virksomhed.

Sammenligningstabel: E-conomic vs. Dinero

E-conomic
Dinero
Trustpilot bedømmelse
3,4 ⭐️
(+500 anmeldelser)
4,8 🌟
(+2.000 anmeldelser)
Stiftet
2006
2012
Aktive virksomheder
140.000+
70.000+
Momsafregning
Ubegrænsede posteringer
1.000 – 2.000
Telefonsupport
Chatsupport
Bogføringsassistent
Momsindberetning med ét klik
Automatisk bankafstemning
Ekstra tillæg
Abonnementsfakturering
Tillæg
Rykkermodul
Kun i Small Business
Rapporter – resultatopgørelse, balance & saldobalance
Tilbudsmodul
Lagerstyring som tillægsmodul
Kun gennem integrationer
Mobil-app
Frit sprogvalg
Gratis-version
Pris fra
119,-/md.
0,-/md.

Tabellen er senest opdateret: juni 2021

Om e-conomic og Dinero

E-conomic er et regnskabsprogram til små, mellemstore og større virksomheder. Der er mulighed for ekstra tillægsmoduler ved betaling. E-conomic opfylder en række behov ift. ERP-løsninger, hvilket kan være nødvendigt for store virksomheder.

Dinero er regnskabsprogrammet til dig, der er iværksætter eller selvstændig – og hører til blandt de små og mellemstore virksomheder. Dineros automatiserede funktioner, indbyggede regnskabsregler og overskuelige program letter din hverdag som virksomhedsejer.

Hvem skal jeg vælge?

Valget mellem de to regnskabsprogrammer kan være svært, da de har mange fælles snitflader og kan mange af de samme ting. Derfor kan faktorer som brugervenlighed og kundeservice være afgørende for dit valg.

Først og fremmest skal du overveje, om du kan nøjes med en gratisversion, eller om du har behov for de lidt mere avancerede funktioner som dem, de betalte versioner tilbyder.

Spørg evt. folk i din omgangskreds, hvilke oplevelser og præferencer de har – eller prøv begge programmer for at se, hvilket af dem der taler mest til dig

Opret gratis konto

Hjælp til Skat?

Som et ekstra tilkøb er det også muligt at få Dineros Skatteopgørelse, der beregner og giver dig alle tal og oplysninger til dit oplysningsskema hos Skattestyrelsen – lige til at indberette.

Køber du Skatteopgørelsen, har du altså ikke længere brug for revisor til at hjælpe dig med at beregne og indberette på skat.dk. Funktionen koster dig 1.497 kr. pr. år, hvis du er Dinero Pro-bruger.

E-conomic tilbyder ikke et lignende produkt, og derfor er du nødsaget til at bruge en revisor til lige præcist dét, hvis du bruger e-conomics regnskabsprogram.

Tjek tillægsmoduler (og priser!)

I tabellen er det produkterne Dinero Pro og e-conomics Small Business, vi sammenligner, fordi de er mest sammenlignelige på både pris og funktioner. Ved e-conomic skal du dog tilkøbe enkelte tillægsmoduler for at opnå samme automatiske fordele.

Gør op med dig selv, om du vil risikere at betale ekstra for tillægsmoduler som bogføringsassistent, anlægskartotek, CRM-modul, bilag i skyen m.m.,  eller om du ønsker at have funktionerne inkluderet i dit regnskabsprogram fra start.

Skriv dig desuden bag øret, at det kun er hos Dinero, du kan få et gratis regnskabsprogram. Har du endnu ikke råd til at betale for dit regnskabsprogram, er Dinero derfor oplagt at begynde med.

Opret din konto

Kan jeg flytte mit regnskab til Dinero?

I Dinero får du meget mere end et faktura program gratis – uden begrænsninger. Du får et komplet regnskabsprogram, der med automatisk bogføring, fakturering og tilbudshåndtering sikrer dig økonomisk overblik. Hvis du ønsker at læse mere om vores mange funktioner – så kig ind på vores tour-side og få svar på alle dine spørgsmål.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram