Sammenlign regnskabsprogrammer
Meneto vs. Dinero

På siden her kan du sammenligne Dineros regnskabsprogram og regnskabløsningen Meneto, der på flere centrale punkter afviger fra hinanden. Tjek selv!

Meneto vs. Dinero – se, hvad der passer dig!

For at gøre det så nemt og overskueligt som muligt, sammenligner vi herunder funktioner i hhv. Dinero Starter, Dinero Starter+ og Dinero Pro med Menetos regnskabsløsning. Få et nemt overblik, så du er klædt bedst muligt på til at tage en god beslutning for din virksomhed. Du finder sammenligningen af Dineros løsninger og Meneto herunder.

Meneto vs. Dinero

Trustpilot bedømmelse

4,6 ⭐️
(+300 anmeldelser)

4,7 🌟
(+3.500 anmeldelser)

Momsafregning

Ubegrænsede posteringer

Support

Telefon

Mail og chat

Bogføringsassistent

Momsindberetning med ét klik

Automatisk bankafstemning

Abonnementsfakturering

Rykkermodul

Rapporter – resultatopgørelse, balance & saldobalance

Tilbudsmodul

Mobil-app

Tabellen er senest opdateret: januar 2024

Priser for Meneto og Dinero

Herunder har vi listet priser på Meneto, samt for Dineros klassiske regnskabsprogram.

  • Dinero Starter: Gratis
  • Dinero Starter +: 197,- kr./md.
  • Dinero Pro: Fra 297,- kr./md.
  • Meneto for enkeltmandsvirksomhed, I/S: 595-1495 kr./md.
  • Meneto for IVS, ApS, A/S: 895-1795 kr./md.

Guide til valg af regnskabsprogram

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvilket regnskabsprogram du vil vælge – eller overvejer du at skifte regnskabsprogram? Vi har lavet en guide, hvor du gode råd og anbefalinger til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge regnskabsprogram. Hent den her.

Om de to regnskabsløsninger

Hvem skal jeg vælge?

Med Meneto får du en dyrere løsning, hvor du ikke selv er meget inde over regnskab eller bogføring. En bogholder laver din bogføring løbende og klarer oftest din bilagsregistrering efter nogle dage.

Dinero er til dig, der hellere vil bruge tiden på din virksomheds kerneprodukt end på at lave regnskab – men som samtidig selv ønsker at have det økonomiske overblik. Med regnskabsløsningen fra Dinero kan du selv styre dit regnskab og lave det, når det passer dig.

Summa summarum handler dit valg mellem Meneto og Dinero altså i høj grad om dit budget til en regnskabsløsning, samt om dit ønske til kontrol og indsigt i dit regnskab.

Overbevist om Dinero?

Ved du allerede nu, at du, ligesom over 87.000 andre danske virksomheder, vil bruge Dinero som regnskabsprogram? Så kan du oprette dig med det samme – og desuden prøve Dineros Pro-version gratis i 30 dage.

Efter de 30 dage bestemmer du selv, om du vil fortsætte som Dinero Pro-bruger, eller om du vil fortsætte med Dinero Starter-pakkerne.

Opret gratis konto

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram