Beta
BETA: Hvad vi i virkeligheden mener med det lille ord? Måske har du bemærket det – måske ikke. Men ikke så få gange er du stødt på et lille mærkat med ordet “beta”, når du fx bevæger dig inde i et stykke software. Det betyder, at produktet endnu ikke er færdigt.
-
Sidst opdateret 17/03/2025
At lave fede funktioner sker ikke uden gentagne tests både med og uden ens brugere. Lægger vi noget ud i en beta-udgave, kan vores brugere teste det af, inden det er helt færdigudviklet.
I Dinero lever vi af vores brugeres idéer og feedback, så vi kan skabe fede features og gøre det lettere at lave regnskab. Derfor vil du også se det lille beta-mærkat rundt omkring i dit regnskab.
Nedenfor har vi samlet tre hovedtanker om vores brug af beta-versioner i Dinero.
Beta-vilkår hos Dinero
Vi har samlet et par overordnede ting, du skal vide om funktioner, værktøjer eller andet, der er i beta hos os.
1. Brug beta med måde
Beta-produkter er work-in-progress. De virker (forhåbentlig), men vi kan ikke garantere, at alt spiller 100 procent. Sørg derfor for ikke at basere hele dit regnskab på en feature, der er i beta.
2. Forvent ændringer
Når noget er under udvikling, kan ting ændres – og ting kan glippe. Har vi skrevet beta, betyder det også, at vi ikke vil stå til ansvar, hvis:
- data eller funktioner forsvinder (dog aldrig bogførte posteringer og bilag)
- systemet crasher
- designet ændres
… eller du bare ikke kan bruge produktet, som du håbede.
3. Smid feedback vores vej
Idéen med beta-versioner er at få brugernes input. Jo mere du fortæller os, desto mere kan vi finjustere. Så del endelig dine tanker og erfaringer med os.
Alle beta-versioner har en feedback-mulighed, du meget gerne må bruge, så din relevante feedback kommer direkte til dem, der sidder med det.
Vi forbeholder os retten til at bruge al din feedback til den videre udvikling af produktet og Dinero som helhed. Selvfølgelig indenfor de de normale regler for databeskyttelse.