Internet Explorer – en forældet browser

  • Sidst opdateret 11/05/2022

Internet Explorer – en browser, som er udviklet af Microsoft, udkom med deres seneste og sidste version af browseren 6. november 2013. Efter den version gik Microsoft over til browseren Edge i forbindelse med deres Windows 10 styresystem.

Bruger du Explorer i dag, har du altså fingrene i en browser, der ikke er opdateret i flere år og derfor ikke lever op til nutidens standarder, teknologi og sikkerhed. 

I et blog-indlæg fortæller selveste Microsofts globale sikkerhedschef, Chris Jackson, da også: “Vi understøtter ingen nye web-standarder, og selvom mange sider måske stadigvæk virker, som de skal, udvikles og testes der ikke længere på Internet Explorer.”

Som bruger på internettet og i Dinero vil du derfor opleve flere og flere funktioner, som stopper med at fungere. Af samme grund er brugen af explorer i Danmark også faldet markant de seneste år – ja, faktisk til under 4 procent. Og vi anbefaler, at du bruger en anden browser end Explorer.

Udforsk browsere

Sådan opdaterer du din browser 

Der findes flere forskellige alternativer til browsere, der alle løbende bliver opdateret. I Dinero anbefaler vi som standard én af disse fire browsere:
Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge og Safari.

Alle de listede browsere bliver løbende opdateret til den nyeste teknologi og sikkerhed. Du kan i listen her få et direkte link til de forskellige hjemmesider, hvor du kan downloade browseren.

Oplever du fortsat problemer med din nye browser, er du meget velkommen til at kontakte vores support via chatten alle dage mellem kl. 8 – 23:-)

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram