Underdatabehandlere

  • Sidst opdateret 26/04/2023

Oversigt over underdatabehandlere til Visma Dinero

Visma Dinero anvender underdatabehandlere til at behandle persondata. Disse underdatabehandlere er typisk leverandører af cloud tjenester eller andre IT hosting ydelser. Vi sikrer selvfølgelig, at der bliver indgået databehandleraftaler med alle vores underdatabehandlere med henblik på at beskytte dine persondata bedst muligt. 

Hvis underdatabehandlere er placeret uden for EU, sørger vi for at have et gyldigt overførselsgrundlag på plads ved blandt andet at indgå EU’s standardkontraktbestemmelser(SCC). Under hver kategori kan du læse hvilken data vores underdatabehandlere får adgang til, hvad formålet er, hvor data er opbevaret og hvad overførselsgrundlaget er, såfremt data overføres til tredjelande.

UnderdatabehandlerProduktHost lokationFormål
84codesCloudAMQPHolland84codes er et kø-system, som anvendes, når kunder sender en e-mail / faktura afsted gennem vores applikation.
Google Ireland LimitedGoogle Cloud PlatformIrlandGoogle Cloud Platform hoster Dinero applikationen og database servere.
Microsoft Ireland Operations LimitedMicrosoft AzureHolland/IrlandMicrosoft Azure hoster vores database og bilagsfiler, samt dele af applikationen.
MailchimpMandrillUSAMandrill understøtter afsendelse af emails genereret gennem Dinero applikationen.
SpiirMastercardDanmarkSoftware der understøtter bankintegration.

Databehandleren kan anvende andre Visma selskaber som underdatabehandlere uden de er listet i tabellen ovenfor og uden at notificere den dataansvarlige herom. 

Oversigten over underdatabehandlere er sidst opdateret: 04-11-2022.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål til vores brug af underdatabehandlere, er du velkommen til at række ud til os på gdpr@dinero.dk.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram