Affiliate indtægter – Sådan bogfører du dine affiliate indtægter i Dinero

Arbejder du med affiliate marketing så er det her guiden for dig! Du kan her læse, hvordan du bogfører dine indtægter 🙂

Guiden inddeles i flere dele – alt efter om du modtager indtægterne fra et Dansk firma, et firma i et EU-land eller i et firma, som er placeret i øvrige lande udenfor Danmark og EU. Guiden tager udgangspunkt i, at du har CVR-registreret din affiliate virksomhed i Danmark. Så har du nemlig også momsfradrag for dine driftsudgifter.

De typiske affiliate netværk er Webgains, Tradedoubler, Digital Advisor, Adservice, TradeTracker, Partner-Ads, Euroads, Euroads, Google Adsense etc.

De fleste affiliate netværk modtager du en afregning fra, der bliver indbetalt direkte til din bankkonto, og det er derfor blot nødvendigt at bogføre indtægten. Kræver dit affiliate netværk, at du skriver en faktura til dem kan du se, hvordan du gør under punkt 4.

Forresten vidste du at du også kan blive affiliate for Dinero og tjene penge på at henvise brugere? Læs mere om Dineros affiliate program.

Læs nedenfor, hvordan du bogfører dine affiliate indtægter

Få adgang til hele artiklen

Denne artikel er en Dinero Pro artikel. Opgradér til Dinero Pro og få adgang til alle vores Pro artikler plus:

• Bogføringshjælp fra kl. 9-22 hver dag, året rundt
  • Upload af købskvitteringer i skyen
  • Abonnementsfakturering
  • Dinero Pro App til iPhone og Android
  • Tilbudsmodul
  • Fakturadesigner
  • API adgang
  • Og meget mere...

Kun 6 kr. om dagen.

Køb Dinero Pro .. allerede pro? Log ind her