Hvordan finder jeg mit ID?
Overvejer du at skifte regnskabsprogram til Dinero? Vidste du at vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Del din gode idé med os

Har du en super god idé, som ikke er på vores roadmap? Så vil vi elske at høre fra dig.

X

Opret gratis konto

Hvordan finder jeg mit Firma-ID?

Når du er logget ind i Dinero, står det på forsiden nederst i venstre hjørne.

1

BEMÆRK – Ovenstående ID er et af vores egne test-ID’er. Dit firma har sit eget unikke Firma-ID :-)