Dinero Total – Sådan uploader du bilag til bilagsarkivet

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 28/06/2021

Som Dinero Total-bruger skal du ikke tænke på bogføring, bankafstemning og fradragsregler – det tager vi os af.

Faktisk skal du bare klare det sjove – altså fakturere dine kunder og uploade dine kvitteringer til dit bilagsarkiv – og i guiden her viser vi netop, hvordan du uploader dine bilag fra både din smartphone og computer.

Bilagsupload fra computer og mail

⭐️ Total-tip: Sæt bilagsupload på autopilot og spar (endnu mere) tid. I de fleste mailprogrammers indstillinger er det muligt at få dem til at sende dine bilag automatisk til Dinero Total. Du kan se, hvordan det kan opsættes nemt og hurtigt lige her.

Bilagsupload fra smartphone