Sidst opdateret 30/05/2019

e-Boks – Få besked i Dinero, når der er digital post til din virksomhed

bemærk – e-Boks integrationen er kun til Pro brugerne

Vi har lavet en integration med din virksomheds e-Boks. Den gør, at du får besked i dit newsfeed i Dinero, når der er post fra SKAT eller Erhvervsstyrelsen til din virksomhed i din e-Boks.

Et eksempel på en besked kan være fra SKAT, der fortæller dig, at du skal ændre din momsperiode. Det kunne være fra kvartalsvis til halvårlig afregning.

Med denne integration slipper du forhåbentlig for, at misse en vigtig besked 🙂

Sådan sætter du e-Boks integrationen op

Du skal sætte det op i både Dinero og din e-Boks. Vi starter med Dinero.

Opsætning i Dinero

Klik på Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Add-ons & Integrationer -> Find e-Boks integrationen -> Tryk på “installer”.

Så snart du har trykket på “installer”, får du givet en E-mailadresse af os. Den skal du bruge til opsætningen i din e-Boks.

I vores tilfælde ser den ud som vist nedenfor. Vi har sløret det første af den. Du får givet din helt egen email, som du skal sætte ind i din e-Boks.

E-boks

Opsætning i din e-Boks

Med ovenstående er vi færdige med opsætning i Dinero. Nu skal du logge ind i din virksomheds e-Boks. Det gør du ved at klikke her.

Når du er logget ind vælger du “Menu” –> “Profil”.

E-boks integration

Under “Profil” klikker du på “Rediger profil”.

Indsæt ekstra e-mailadresse E-boks

Under “E-mailadresse (ekstra)” indsætter du den E-mailadresse, som du fik givet i Dinero (billede to i denne guide). Tryk på “OK” når du har indsat E-mailadressen.

e-boks erhverv

Det var det!

Du har nu fået en besked i dit newsfeed på forsiden i Dinero. Den fortæller dig, at din e-Boks integartion nu er klar.

E-boks - Dinero

Du får nu besked i dit newsfeed i Dinero, når der er digital post til din virksomhed 🙂