Sidst opdateret 14/10/2019

Følgeseddel – Sådan laver du følgesedler

Kan jeg lave følgesedler i Dinero? Jep, det kan du tro du kan – og i denne guide viser vi dig hvordan du gør 🙂

Bemærk – denne funktion er kun tilgængelig for Pro-brugere.

Sådan laver du en følgeseddel i Dinero

Følgesedler laves på godkendt faktura. Tilgå derfor fanen “Salg” –> Find den faktura det drejer sig om –> Udfor fakturaen klikker du på “Mere” –> “Download følgeseddel”.

.. Du kan dog også gøre det, når du er inde på den enkelte faktura i Dinero. Her klikker du på “mere” –> “Download Følgeseddel”.

Det sker der når du trykker Download på følgesedler

Når du downloader den bliver den hentet ned på din computer, hvorfra du kan udskrive den og ligge den i dine pakker 🙂

Følgeseddel - Dinero