Sådan laver du følgesedler

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Kan jeg lave følgesedler i Dinero? Jep, det kan du tro, du kan – og i denne guide viser vi dig, hvordan du gør 🙂

Bemærk: denne funktion er kun tilgængelig for Pro-brugere.

Sådan laver du en følgeseddel i Dinero

Følgesedler laves på en godkendt faktura. Klik derfor på fanen Salg → Find den faktura det drejer sig om → Ud for fakturaen klikker du på MereDownload følgeseddel

Mere -> Download følgeseddel

Du kan dog også gøre det, når du er inde på den enkelte faktura i Dinero. Her klikker du på MereDownload Følgeseddel

Download følgeseddel

Det sker der, når du trykker Download på følgesedler

Når du downloader den bliver den hentet ned på din computer, hvorfra du kan udskrive den og ligge den i dine pakker 🙂

Følgeseddel - Dinero