Guide til åbning af udviklerværktøjer

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Er du ankommet til denne vejledning, så er det formentlig fordi du oplever problemer i Dinero, som vi skal have løst for dig. For at kunne komme videre, skal vores udviklere kunne se de fejl, der sker i den browser, du bruger. Derfor har vi lavet denne guide til dig, som viser, hvor du præcis skal trykke henne i din browser, samt hvad du skal sende til os.

Vælg din browser i nedenstående liste.

Står du i Firefox skal du højre klikke på din mus → tryk “inspicer element”

Inspicer element

efterfulgt af dette får du nu hele udviklerværktøjet frem som vi skal bruge.
Sørg for nu, at stå i “netværk” eller i “konsol” alt afhængigt af hvad din supporter beder dig om.
Netværk eller konsol i Firefox

Genskab nu fejlen du oplever.
Efter du har genskabt fejlen, skal du tage et screenshot af din side. Husk du skal stå i enten “console” eller “network” alt afhængig af, hvad din supporter beder dig om.

En fejl kunne se sådan her ud i din browser, som vi har brug for du tager et billede af og sender:

Står du i Chrome skal du højre klikke på din mus → herefter skal du trykke på “undersøg”.

Undersøg side i Chrome

Har du fulgt dette step, åbnes udviklerværktøjet, der ser således ud:

Console og Network i Chrome

Genskab nu fejlen, du oplever.

Efter du har genskabt fejlen, skal du tage et screenshot af din side. Husk du skal stå i enten “console” eller “network” alt afhængig af, hvad din supporter beder dig om.

En fejl kunne se sådan her ud i din browser, som vi har brug for du tager et billede af og sender.

Sidder du i Safari, skal du højre klikke på din mus.
Tryk her “inspicer element”

Inspicer element

du har nu åbnet udvikler menuen der ser således ud.

stå nu i fanen “netværk” eller “konsol” alt afhængig af hvad din supporter fortæller dig.

Udviklerværktøjer SafariGenskab nu fejlen, du oplever.
Efter du har genskabt fejlen, skal du tage et screenshot af din side. Husk du skal stå i enten “console” eller “network” alt afhængig af, hvad din supporter beder dig om.

En fejl kunne se sådan her ud i din browser, som vi har brug for du tager et skærmbillede af og sender: