Sådan importerer du produkter til Dinero

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Overvejer du at flytte dit regnskab til Dinero og vil gerne have dine produkter med? Eller bare overføre dine produkter fra et andet system til Dinero? I Dinero har du mulighed for nemt og enkelt at lave denne import! I denne guide kan du læse, hvordan du gør 😊

Pssst! Hvis du gerne vil flytte dit regnskab til Dinero gør vi det helt gratis. Læs mere om det her.

Sådan importerer du dine produkter til Dinero

Hvilket regnskabsprogram (eller anden form for system), som du vil importere fra, er ligegyldigt. Du skal blot have muligheden for at eksportere en CSV-fil (Excel) fra systemet. Med den i hus kan du nemt og hurtigt lave importen til Dinero.

1) Gå til Produkter

Importen laver du under fanen SalgProdukter

Salg og Produkter

2) Importer CSV-filen

Nu skal du indlæse den CSV-fil, som du har downloadet fra det andet system. I den fil er alle oplysninger på dine produkter.

Du kan nu “trække” filen ind eller du kan vælge at klikke på Importer CSV-fil og vælge filen.

Importer produkter til Dinero fra andet system
Importer produkter til Dinero fra andet system

3) Match felterne fra din CSV-fil

Som den tredje og sidste ting skal du nu matche felterne fra din CSV-fil, så den passer til det format, vi bruger i Dinero.

I langt de fleste tilfælde vil vi være i stand til at auto-matche felterne. Men det kan også ske, at vi ikke kan. I det tilfælde skal du selv definere felterne. Det gøres vi drop-down menuen. Er der et felt, som ikke skal importeres, kan du vælge den fra ved at trykke på den blå cirkel.

I nedenstående er vi nu klar til at importere vores produkter. Vi har valgt, at varekoder ikke skal importeres. Derfor har vi klikket på den blå cirkel, så feltet bliver “gråt”.

Tilbage er nu blot at vælge Importér produkter.

Import af produkter til Dinero

4) Dine produkter er nu importeret!

Giv dig selv et klap på skulderen! Dine produkter er nu importeret – du er nu klar til at fakturere og få nogle penge i kassen 😄