Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Kontakt Dinero

Har du en Dinero-konto?

X

Del din gode idé med os

Har du en super god idé, som ikke er på vores roadmap? Så vil vi elske at høre fra dig.

X

Opret gratis konto

X

Stil os et spørgsmål

Jeg har glemt mit password (kodeord) – hvad gør jeg?

David Andersen Sidst opdateret: 19/10/2017
Den 4. juli 2014

Har du glemt dit password (kodeord), så kan du få tilsendt et link til at nulstille dit password.

Klik på linket “Få det tilsendt“, og udfyld den mail, du har oprettet dig med.

login

Hvis der opstår problemer, så kontakt supporten eller send os en mail på support@dinero.dk.

Tips og bonusinfo:

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej

Gør som andre virksomheder!

Få en Dinero konto og få styr på dit regnskab - det er helt gratis og uden binding