Opdater Dineros mobil-app

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Herunder får du en kort og simpel vejledning i at opdatere din Dinero mobil-app.

Ofte har din telefon som standard indstillet automatisk opdatering – men er du ikke på wi-fi i et stykke tid, eller har du slået automatisk opdatering fra, kan det halte bagud. Det kan give noget bøvl med appen – men det kan typisk fikses ved at opdatere manuelt. Følg guiden nedenfor.

Åbn App Store, og tryk på i dag nederst på skærmen.

Tryk på dit profilsymbol øverst på skærmen.

Skærmbillede fra iOS app store hvor der peges på idag og profilbilledet øverst

Rul ned for at se afventende opdateringer og udgivelsesnoter.

Tryk på “Opdater” ud for Dinero Regnskabsprogram for kun at opdatere denne app, eller tryk på “Opdater alt” (kan ikke ses på skærmbilledet, da alt er opdateret, men vil stå der, hvis det ikke var.)

skærmbillede fra iOS appstore som viser siden hvor man klikker for manuelt at opdatere apps

Perfekt! Din mobil-app er nu opdateret til nyeste version. 🙌

Tryk først ind på Google Play og tryk på de tre streger øverst til venstre:

Playstore landingsside hvor der vises man trykker på de 3 streger oppe til venstre

Herefter skal der trykkes på Mine apps og spil i menuen, som foldes ud:

Playstore menuen fra billedet før er foldet ud, og der tryk på at vælge apps og spil

Og herinde kan man så opdatere alle apps og spil eller opdatere dem enkeltvis:

Playstore hvor man er inde i siden for apps og spil, hvor man kan vælge opdater alle eller at opdatere apps enkeltvis

Perfekt! Din app er nu opdateret til nyeste version. 🙌