Opsætning i Dinero

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 05/03/2024


Har du brug for hjælp til opsætning af dit regnskab i Dinero? Så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden kan du se videoer, hvor vi trin-for-trin tager dig gennem de forskellige ting i dit regnskab.

Vi har også lavet et grundkursus i bogføring, der kommer omkring bl.a. køb og salg.

Nedenfor kan du bl.a. se, hvordan du forbinder din bank med Dinero, så du kan bankafstemme, samt hvordan du indstiller dine fakturaer, så de ser ud, præcis som du ønsker.

Bankafstemning – sådan forbinder du bank og regnskab

I denne video viser vi dig, hvordan du laver den tekniske opsætning af vores bankafstemningsmodul, så du nemt og hurtigt kan tjekke, om du mangler at bogføre bilag, eller om de er bogført forkert.

Fakturaindstillinger – design og tilføj betalingsoplysninger

Du kan skræddersy dine fakturaer, så de er, ligesom du ønsker. I denne video tager vi dig gennem fakturaindstillingerne og fakturadesigneren i Dinero.

Momsafregning – sådan forbinder du med skat.dk

I denne video viser vi dig, hvordan du forbinder dit regnskab i Dinero med skat.dk, så du er klar til at afregne moms med få klik.

Aldrig mere end et klik væk – få hjælp hele året rundt

Har du spørgsmål til eller udfordringer med dit regnskab, så tag fat i vores support. De står klar til at hjælpe dig hver dag året rundt fra kl. 8-23.
Kontakt supporten
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram