Søger...

Øv! Der var ingen artikler, der matchede din søgning.

Ordrebekræftelse – Sådan laver du en ordrebekræftelse

 • Læsetid: under 2 minutter

 • Sidst opdateret 04/11/2021


Kan jeg lave det i Dinero? Jep, det kan du tro kan – og i denne guide viser vi dig hvordan du gør 🙂

En ordrebekræftelse laves på et tilbud, der er accepteret af din kunde. Det er steppet lige inden, du sender kunden en faktura på det arbejde, som du skal udføre eller har udført.

Bemærk – denne funktion er kun tilgængelig for Pro-brugere.

Sådan laver du en ordrebekræftelse i Dinero

 1. En ordrebekræftelse laves, som tidligere nævnt, på et tilbud. Tilgå derfor fanen Tilbud, der ligger under Salg -> Find det tilbud det drejer sig om –> Klik ind på tilbuddet –> Send –> Ordrebekræftelse.

  Ordrebekræftelse

  Tilbage er nu blot at klikke på “Ordrebekræftelse” – her kan du også vælge om ordrebekræftelsen skal som en vedhæftet PDF.

 2. En ordrebekræftelse laves, som tidligere nævnt, på et tilbud. Tilgå derfor fanen Tilbud, der ligger under Salg –> Find det tilbud det drejer sig om -> Udfor tilbuddet klikker du på Mere -> Download ordrebekræftelse. 

  Download ordrebekræftelse

   .. Du kan dog også gøre det, når du er inde på det enkelte tilbud. Her klikker du på Flere handlinger -> Download ordrebekræftelse.

  Ordrebekræftelse Dinero

  Det sker der når du trykker “Download ordrebekræftelse” 
  Når du downloader ordrebekræftelsen bliver den hentet ned på din computer, som en PDF-fil. Denne kan du så sende til din kunde 🙂   Ordrebekræftelse i Dinero

Tips & bonusinfo: 

Du kan ændre den standardtekst, der automatisk bliver sendt med, når du sender en ordrebekræftelse fra Dinero. Du ændrer den under Indstillinger –> Sprog -> Udsendelser -> Dansk (eller Engelsk) -> Find “Ordrebekræftelsesudsendelse”. Her kan du ændre i teksten.

Udsendelse af ordrebekræftelse i regnskabsprogram
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram