Sådan laver du en ordrebekræftelse

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 05/03/2024


Kan jeg lave det i Dinero? Ja, det kan du tro, du kan. Og i denne guide viser vi dig, hvordan du gør 🙂

En ordrebekræftelse laves på et tilbud, der er accepteret af din kunde. Det er steppet lige inden, du sender kunden en faktura på det arbejde, som du skal udføre eller har udført.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig for Pro-brugere.

Hvornår skal du sende en ordrebekræftelse?

Så snart kunden har accepteret dit tilbud, og tilbuddet dermed bliver til en ordre, skal du sende en ordrebekræftelse.

Du kan sende det som en e-mail, et vedhæftet dokument i en e-mail eller gennem et system, der klarer det for dig digitalt.

Med et digitalt system holder systemet styr på alle dine tilbud for dig. Du får et fuldt overblik og kan dermed nemt se, hvornår du skal sende en ordrebekræftelse, hvilke tilbud du allerede har sendt, samt hvilke tilbud der er accepteret.

Sådan laver du en ordrebekræftelse i Dinero

En ordrebekræftelse laves, som tidligere nævnt, på et tilbud. Tilgå derfor fanen Tilbud, der ligger under Salg → Find det tilbud det drejer sig om → Klik ind på tilbuddet → SendOrdrebekræftelse.

Ordrebekræftelse

Tilbage er nu blot at klikke på “Ordrebekræftelse” – her kan du også vælge om ordrebekræftelsen skal som en vedhæftet PDF.

En ordrebekræftelse laves, som tidligere nævnt, på et tilbud. Tilgå derfor fanen Tilbud, der ligger under Salg → Find det tilbud det drejer sig om → Udfor tilbuddet klikker du på “Mere” → Download ordrebekræftelse.

Download ordrebekræftelse

.. Du kan dog også gøre det, når du er inde på det enkelte tilbud. Her klikker du på Flere handlingerDownload ordrebekræftelse.

Ordrebekræftelse Dinero

Det sker der når du trykker “Download ordrebekræftelse” 
Når du downloader ordrebekræftelsen bliver den hentet ned på din computer, som en PDF-fil. Denne kan du så sende til din kunde 🙂   Ordrebekræftelse i Dinero

Tips & bonusinfo

Du kan ændre den standardtekst, der automatisk bliver sendt med, når du sender en ordrebekræftelse fra Dinero. Du ændrer den under IndstillingerSprogUdsendelserDansk (eller Engelsk) → Find “Ordrebekræftelsesudsendelse”. Her kan du ændre i teksten.

Udsendelse af ordrebekræftelse i regnskabsprogram

Hvis du vil sende en ordrebekræftelse – uden at have sendt et tilbud – skal du gøre det manuelt, da det lige nu kun er en del af tilbudsprocessen i Dinero.

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram