Sådan får I et årsregnskab til foreningen

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Bruger jeres forening Dineros særlige version til foreninger, har I mulighed for gratis at få et pænt opstillet årsregnskab.

Klik på Regnskab (mappe ikonet i højre hjørne) → Rapporter.

Her kan du klikke på fanen Saldobalance → Download som → Årsregnskab.

Årsregnskabforening

Når I downloader Årsregnskabet, får I en PDF-fil med et pænt og korrekt opstillet årsregnskab.
OBS! Posterne el, vand og varme bliver summeret til en post i noterne.

God fornøjelse!

N.B. Hvis I ikke kan downloade årsregnskabet, kan det skyldes, at I er på den gamle foreningsversion. Det er kun muligt på vores nye foreningsversion.