Sidst opdateret 24/01/2019

Ordrebekræftelse – Sådan laver du en ordrebekræftelse

Kan jeg lave det i Dinero? Jep, det kan du tro kan – og i denne guide viser vi dig hvordan du gør 🙂

En ordrebekræftelse laves på et tilbud, der er accepteret af din kunde. Det er steppet lige inden, du sender kunden en faktura på det arbejde, som du skal udføre eller har udført.

Bemærk – denne funktion er kun tilgængelig for Pro-brugere.

Sådan laver du en ordrebekræftelse i Dinero

En ordrebekræftelse laves, som tidligere nævnt, på et tilbud. Tilgå derfor fanen “Tilbud”, og find det tilbud det drejer sig om –> Klik ind på tilbuddet –> Send –> Ordrebekræftelse.

Send ordrebekræftelse fra Dinero

Tilbage er nu blot at klikke på “Send ordrebekræftelse” – her kan du også vælge om ordrebekræftelsen skal som en vedhæftet PDF.

ordrebekræftelse Dinero

En ordrebekræftelse laves, som tidligere nævnt, på et tilbud. Tilgå derfor fanen “Tilbud” –> Find det tilbud det drejer sig om -> Udfor tilbuddet klikker du på “Mere” –> “Download ordrebekræftelse”. Ordrebekræftelse - Dinero .. Du kan dog også gøre det, når du er inde på det enkelte tilbud. Her klikker du på “Flere handlinger” –> “Download ordrebekræftelse”.

Kan jeg lave ordrebekræftelse i Dinero?

Det sker der når du trykker “Download ordrebekræftelse”
Når du downloader ordrebekræftelsen bliver den hentet ned på din computer, som en PDF-fil. Denne kan du så sende til din kunde 🙂   Ordrebekræftelse i Dinero

Tips & bonusinfo:

Du kan ændre den standardtekst, der automatisk bliver sendt med, når du sender en ordrebekræftelse fra Dinero. Du ændrer den under Indstillinger –> Sprog –> Udsendelser –> Dansk (eller Engelsk) -> Find “Ordrebekræftelsesudsendelse”. Her kan du ændre i teksten.

Ordrebekræftelse - Dinero