Ordrebekræftelse – Sådan laver du en ordrebekræftelse i Dinero

Theis Jørgensen Sidst opdateret: 14/11/2017
Den 29. marts 2017

Kan jeg lave en ordrebekræftelse i Dinero? Jep, det kan du tro kan – og i denne guide viser vi dig hvordan du gør :-)

En ordrebekræftelse laves på et tilbud, der er accepteret af din kunde. Det er steppet lige inden, du sender kunden en faktura på det arbejde, som du skal udføre eller har udført.

Bemærk – denne funktion er kun tilgængelig for Pro-brugere.

Sådan laver du en ordrebekræftelse i Dinero