Søger...

Øv! Der var ingen artikler, der matchede din søgning.

Overskrifter – Sådan laver du en overskrift på dine fakturaer og tilbud

 • Læsetid: under 2 minutter

 • Sidst opdateret 27/10/2020


I Dinero har du mulighed for at lave overskrifter på dine fakturaer og tilbud. Det giver dig mulighed for at opdele dine fakturaer og tilbud og dermed give dine kunder et bedre overblik, når de læser dem. Nedenfor kan du læse, hvordan du laver disse overskrifter.

Du finder tilbud under fanen ‘salg -> tilbud’.

 1. Overskriften har du mulighed for at indsætte, når du er i gang med at skrive din faktura og tilbud. Du skal blot klikke på “Ny overskrift” for at tilføje en.

  Ny overskrift på tilbud Når du trykker “Ny overskrift”, kommer et felt frem, hvori du kan skrive din overskrift. I nedenstående har vi opdelt en faktura i “Arbejdstimer” og “Materialer”, hvor vi under overskrifterne har tilføjet de underliggende fakturalinjer, der hører til under overskrifterne.

  Ny overskrift på tilbud

  Nedenfor kan du se, hvordan fakturaen eller tilbuddet ser ud, når du har tilføjet en overskrift.

 2. I nedenstående billede kan du se, hvordan en godkendt faktura ser ud med overskrifter.

  Færdig tilbud med overskrifter

Tips og bonusinfo: 

 • Dine overskrifter bliver automatisk skrevet med fed. Du vil ikke kunne se, at overskriften er skrevet med fed, før fakturaen er godkendt eller ved at trykke “Vis preview”.
 • Du kan bytte rundt på linjerne ligeså meget, som du vil. Du skal blot føre musen hen, hvor den røde pil er markeret. Klik på boksen med de “to pile” – når det er gjort, kan du flytte rundt på linjerne, som du vil.

Faktura – Hvad er en Faktura?

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 andre!

Det mest anbefalede regnskabsprogram