Sådan laver du en overskrift på dine fakturaer og tilbud

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 05/03/2024


I Dinero har du mulighed for at lave overskrifter på dine fakturaer og tilbud. Det giver dig mulighed for at opdele dine fakturaer og tilbud og dermed give dine kunder et bedre overblik, når de læser dem. Nedenfor kan du læse, hvordan du laver disse overskrifter.

Du finder tilbud under fanen Salg Tilbud

Overskriften har du mulighed for at indsætte, når du er i gang med at lave din faktura og tilbud. Du skal blot klikke på Ny overskrift for at tilføje en.

Ny overskrift på tilbud Når du trykker ‘Ny overskrift’, kommer et felt frem, hvori du kan skrive din overskrift. I nedenstående har vi opdelt en faktura i “Arbejdstimer” og “Materialer”, hvor vi under overskrifterne har tilføjet de underliggende fakturalinjer, der hører til under overskrifterne.

Ny overskrift på tilbud

Nedenfor kan du se, hvordan fakturaen eller tilbuddet ser ud, når du har tilføjet en overskrift.

I nedenstående billede kan du se, hvordan en godkendt faktura/tilbud ser ud med overskrifter.

Tilbud med overskrift

Tips & bonusinfo

  • Dine overskrifter bliver automatisk skrevet med fed. Du vil ikke kunne se, at overskriften er skrevet med fed, før fakturaen er godkendt eller ved at trykke Vis preview
  • Du kan bytte rundt på linjerne ligeså meget, som du vil. Du skal blot føre musen hen, hvor den røde pil er markeret. Klik på boksen med de “to pile” til venstre – når det er gjort, kan du flytte rundt på linjerne, som du vil.
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram