API-nøgle - Sådan opretter du en API-nøgle

Opret gratis konto

API-nøgle – Sådan opretter du en API-nøgle

Når du skal oprette forbindelse til en integration, så skal du oprette en API-nøgle.

For at oprette API-nøglen skal du være logget ind i Dinero.

Tryk nu på Indstillinger (tandhjulet oppe til højre) -> Tryk så på “API”.

Capture api guide 1

Nu skal du så trykke på “Ny API-Nøgle” (se billedet nedenfor).

Capture api guide 2

Nu skal du give API-nøglen et navn, så du ved, hvad den hører til, hvis du har mere end en integration.

Capture api guide 3

Nu har du genereret din nye API-nøgle :)

Capture api guide 4

Denne nøgle skal du bruge når du sætter din integration op. Følg herfra integrationens vejledning for at komme i mål :-)

God fornøjelse med din nye integration!