API nøgle – Sådan opretter du en API-nøgle

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 10/12/2020

Sådan gør du:

Når du skal oprette forbindelse til en integration, så skal du oprette en API-nøgle.

For at oprette API-nøglen skal du være logget ind i Dinero.

Først skal du åbne menuen Integrationer ude til venstre og herefter skal du så trykke på “Ny API-Nøgle” (se billedet nedenfor).

Nu skal du give API-nøglen et navn, så du ved, hvad den hører til, hvis du har mere end én integration.

Nu har du genereret din nye nøgle, som fx kan se således ud:

Din egen nøgle er unik, ovenstående er blot et eksempel.

Denne nøgle skal du bruge, når du sætter din integration op. Følg herfra integrationens vejledning for at komme i mål.

God fornøjelse med din nye integration!