Sidst opdateret 22/05/2019

API nøgle – Sådan opretter du en API-nøgle

Sådan gør du:

Når du skal oprette forbindelse til en integration, så skal du oprette en API-nøgle.

For at oprette API-nøglen skal du være logget ind i Dinero.

Tryk nu på Indstillinger (tandhjulet oppe til højre) -> Tryk så på “integrationer”.

Nu skal du så trykke på “Ny API-Nøgle” (se billedet nedenfor).

Nu skal du give API-nøglen et navn, så du ved, hvad den hører til, hvis du har mere end en integration.

Nu har du genereret din nye nøgle:)

Denne nøgle skal du bruge når du sætter din integration op. Følg herfra integrationens vejledning for at komme i mål 🙂

God fornøjelse med din nye integration!