API nøgle – Sådan opretter du en API-nøgle

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Sådan gør du

Når du skal oprette forbindelse til en integration, så skal du oprette en API-nøgle.

For at oprette API-nøglen skal du være logget ind i Dinero.

Først skal du åbne menuen Integrationer ude til venstre. Herefter skal du så trykke på Se og opret API-nøgler i øverste venstre hjørne.

Herefter klikker du på Opret ny API-nøgle.

Nu skal du give API-nøglen et navn, så du ved, hvad den hører til, hvis du har mere end én integration.

Opret API-nøgle

Når du har genereret din nye nøgle, kan den f.eks. se således ud:

Denne nøgle skal du bruge, når du sætter din integration op. Følg herfra integrationens vejledning for at komme i mål. Du kan altid rette navnet på API-nøglen ved at klikke på Mere Rediger

God fornøjelse med din nye integration!

OBS. Det er kun Dinero Pro-brugere, der har adgang til integrationer.