Sådan vælger du en standard bankbeholdning i Dinero

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Har du kun én bankbeholdning, som du altid bogfører på? Så har du muligheden for at vælge denne konto som standardbeholdning. Det betyder du fremover kommer til at spare tid med klik, hver gang du bogfører.

For at vælge en standardbeholdning skal du gå til:
Indstillinger (højre hjørne tandhjul) → FirmaoplysningerStandard beholdning → vælg din beholdning og tryk Gem.

Din valgte beholdning vil nu automatisk stå som standard ved alle dine køb og salg. God fornøjelse.

Pist! Hvis du vil vide, hvordan du opretter en ny beholdning/konto, kan du se guiden via linket.