Hvordan skifter jeg regnskabsår?

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 05/03/2024


Det er super nemt at skifte regnskabsår i Dinero! Se hvordan du gør i guiden her.

Tryk på regnskabsåret i venstre hjørne → Herefter dukker der en undermenu op med alle dine regnskabsår. Her kan du vælge det regnskabsår du ønsker at skifte til.

Skift-regnskabsaar

Bliver du altid logget ind i et gammelt regnskabsår?

Dinero logger dig automatisk ind i det regnskabsår, som du sidst har arbejdet i.

Årsagen til, at du bliver logget ind i det forkerte regnskabsår, kan også skyldes, at du bruger et bogmærke til at logge ind, og at dette bogmærke linker til et bestemt regnskabsår.

Du skal derfor slette dit bogmærke og oprette et nyt.

Tip: Hvis du gemmer følgende link “app.dinero.dk” som bogmærke, vil du altid blive logget ind i det regnskabsår, som du senest har været aktiv i.

Tips & bonusinfo

  • Mangler du næste regnskabsår? Se her, hvordan du opretter et nyt regnskabsår.
  • Du kan have uendeligt mange åbne (aktive) regnskabsår i Dinero. Du behøver fx ikke afslutte 2016 og 2017, før du opretter 2018.
  • Bliver du altid henvist til det samme regnskabsår? Dinero er sat op til at logge ind i det regnskabsår, du senest har været aktiv i. Gør det ikke det, er højest sandsynligt fordi, at du har en genvej til Dinero, som tilgår et bestemt regnskabsår. Slet genvejen eller ryd dine browserdata.
  • Ønsker du at slette posteringer for et helt år? Så læs denne guide, der forklarer, hvordan du nulstiller/rydder seneste regnskabsår.
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram