Step 1 – Find det ubrugte firma ved at klikke dem igennem

Step 2 – Det her ser ganske rigtigt helt tomt ud, klik på Indstillinger og Firmaoplysninger

Step 3 – Skift nu navnet på firmaet, til “Slet mig” eller noget lignende, og tryk gem oplysninger i bunden

Step 4 – Nu er jeg klar til at slette den version af mit firma, som var en duplikat, da jeg let kan kende dem fra hinanden. Jeg slipper dermed for at komme til, at bogføre det forkerte sted, eller slette det forkerte regnskab 🙂
