Slet firma/virksomhed – Sådan sletter du en virksomhed/et firma

Slet firma/virksomhed:

⚠️Bemærk:
Inden du sletter en virksomhed, skal du være klar over, at du mister ALT data i virksomheden. Denne data kan ikke genskabes.

Sådan sletter du en virksomhed/firma i Dinero:
Klik på Konto (manden) øverst i højre hjørne -> Firmaer –> Find virksomheden –> Mere –> Slet firma. Når du sletter et firma mister du adgangen til firmaet. Din brugerprofil bliver ikke slettet.

Sådan sletter du din brugerprofil i Dinero:

For at slette din brugerprofil skal du bruge vores hjælp.

Men inden du tager fat i os skal du gøre én ting først: Du skal slette dit firma. Hvordan har vi beskrevet ovenfor.

Når du har slettet dit firma skal du kontakte vores support på chatten – den finder du nederst højre hjørne. Kontakt os her, så hjælper vi dig med at slette din brugerprofil. Alternativt skriv til os på support@dinero.dk, hvilken brugermail du gerne vil have slettet.

Tips og bonusinfo:

Hvis du er interesseret i at slette dit firma’s webadresse fra jeres faktura, klik her.