Slet firma/virksomhed – Sådan sletter du en virksomhed/et firma

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 15/03/2021

Slet firma/virksomhed:

⚠️Bemærk:
Inden du sletter en virksomhed, skal du være klar over, at du mister ALT data i virksomheden. Denne data kan ikke genskabes.

Sådan sletter du en virksomhed/firma i Dinero:
Klik på Konto (manden) øverst i højre hjørne -> Firmaer –> Find virksomheden –> Mere –> Slet firma. Når du sletter et firma mister du adgangen til firmaet. Din brugerprofil bliver ikke slettet.

Tip: Er du som her, kommet til at oprette samme virksomhed flere gange, og vil du gerne slette den ubrugte? Så klik nedenfor og se hvordan, du får slettet den ubrugte version.

1. Step 1 – Find det ubrugte firma ved at klikke dem igennem

Step 2 – Det her ser ganske rigtigt helt tomt ud, klik på Indstillinger og Firmaoplysninger

Step 3 – Skift nu navnet på firmaet, til “Slet mig” eller noget lignende, og tryk gem oplysninger i bunden

Step 4 – Nu er jeg klar til at slette den version af mit firma, som var en duplikat, da jeg let kan kende dem fra hinanden. Jeg slipper dermed for at komme til, at bogføre det forkerte sted, eller slette det forkerte regnskab 🙂

Sådan sletter du din brugerprofil i Dinero:

For at slette din brugerprofil skal du bruge vores hjælp.

Men inden du tager fat i os skal du gøre én ting først: Du skal slette dit firma. Hvordan har vi beskrevet ovenfor.

Når du har slettet dit firma skal du kontakte vores support på chatten – den finder du nederst højre hjørne. Kontakt os her, så hjælper vi dig med at slette din brugerprofil. Alternativt skriv til os på support@dinero.dk, hvilken brugermail du gerne vil have slettet.

Tips og bonusinfo:

Hvis du er interesseret i at slette dit firmas webadresse fra jeres faktura, klik her.