Sådan giver du supporten adgang til dit regnskab

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Supportadgang
En gang imellem vil det være nødvendigt at give os supportere adgang til dit regnskab, så vi hurtigere kan hjælpe med at få svaret på dit spørgsmål. Denne guide viser dig, hvordan du giver os denne adgang.

Adgang via firmaindstillinger

Du kan give adgang til supporten ved at tilgå dine firmaindstillinger under Indstillinger øverst til højre.

Du skal sætte hak under “tillad supportere at logge ind på min konto” og klikke Gem ændringer

Nu er vi klar til at hjælpe dig i mål 👍
Du kan selvfølgelig altid slå adgangen fra igen, når du har fået besvaret dine spørgsmål.