SE-nr. på faktura – Sådan tilføjer du det

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 12/01/2021

Er du en af de virksomhedsejere, som har et SE-nummer i stedet for et CVR-nummer? Så følg denne guide til, hvordan du tilføjer SE-nummer til dine fakturaer i Dinero 🙂

Indtastning af SE-nr.

Først skal du indtaste dit SE-nummer i stedet for CVR-nummer i Dinero.

Klik på: “Indstillinger” (tandhjul) –> “Firmaoplysninger” –> indtast dit SE-nr. under ”CVR-nr”.

Ændring på faktura

Herefter skal du rette teksten på fakturaen.

Klik på “Indstillinger” (tandhjul) –> “Sprog” –> find “Dansk” og tryk “Mere” –> “Redigér” –> under “Tekst i bunden af fakturaen” ændrer du ”CVR-nr.” til “SE-nr” (starten af linje 2 på billedet).

SE nummer