To-faktor-login

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Med vores login-motor fra Visma Connect er det muligt at aktivere to-faktor-login til Dinero for at øge sikkerheden omkring dit regnskab.

Et to-faktor-login gør, at der skal bruges to forskellige “bekræftelser” for, at du får adgang til regnskabet. I vores tilfælde består de to faktorer af den normale adgangskode og google Authenticator-appen, som kan hentes til både Android, iOS og Windows telefoner.

Når du har aktiveret to-faktor-login i Visma Connect (og dermed til Dinero), modtager du en 6-cifret kode på din app, som skal indtastes, før du kan logge ind. På denne måde skal du altså både have din brugermail, dit fulde kodeord og din telefon ved hånden, før du kan opnå adgang til regnskabet.

For en udførlig vejledning til opsætningen af totrinsbekræftelse har vi lavet en trin-for-trin-guide nedenfor:

Visma Connect bruger og brugerprofil

Gå til Visma Connect

Aktiver totrinsbekræftelse på Visma Connect

Indtast adgangskode

Fortsæt med at tilføje ekstra sikkerhed

Download app og scan QR-kode med telefonen

Indtast koden fra din telefon

I trin fire får du en lang valideringskode, som du skal skrive ned. Denne bruges i tilfælde af, at du mister din telefon, og er dermed den ene halvdel af din login-beskyttelse, så du kan genskabe adgangen til dit regnskab.

Koden skal helst opbevares et sted, hvor du husker, at du har den, men uden at være let tilgængelig for udefrakommende.

Det kan være en dårlig idé at gemme den på computeren, da det gør den lettere for en potentiel hacker at finde.

Totrinsbekræftelse aktiveret

To faktor login med SMS

Deaktiver totrinsbekræftelse på Visma Connect