Sådan vedhæfter du faktura/tilbud som PDF ved mailudsendelse

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Vedhæft faktura – Sådan gør du:

Nogle af dine kunder vil meget gerne have, at din faktura eller tilbud er vedhæftet som PDF-fil, når du sender dem en mail med din faktura. Det har du muligheden for i Dinero. Nedenfor kan du se, hvordan du gør 😊

Bemærk – vedhæft faktura funktionen er kun tilgængelig for Dinero Pro-brugere.

Det første, du skal gøre, er at lave en faktura/tilbud – nøjagtigt som du plejer. Når fakturaen er godkendt, trykker du på:

1. “Send fakturaen på mail”, hvis du klikker i den popup, der kommer frem, når du har godkendt fakturaen
  2. “Send som” Mail, hvis du lukker popup’en i første omgang

Når du har klikket på én af ovenstående, bliver du mødt af nedenstående billede – her skal du blot sørge for at sætte flueben i “Vedhæft fakturaen som PDF”. Tilbage er nu blot at trykke på “Send faktura” – vupti, så er din faktura sendt som vedhæftet PDF-fil i din mail. Vedhæft faktura som PDF og send

Ved PDF som standard - Dinero
Ved PDF som standard – Dinero

Du kan sætte Dinero op til automatisk at udsende dine fakturaer med PDF’en vedhæftet. Det gør du ved at gå til Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) Fakturaindstillinger Sæt flueben i “Vedhæft som standard” (som vist nedenfor) og tryk på Gem.

Tips & bonusinfo

• Vælger du at sende din faktura vedhæftet som PDF, skal du vide, at vi ikke kan se, om din kunde har åbnet eller downloadet din PDF. Vi kan kun se, om mailen er nået frem.
  • Du kan selv ændre i den tekst, der automatisk bliver sendt ud med din faktura.
    Se her, hvordan du gør.