Dinero Total – Forbind til Skattestyrelsen

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 08/06/2021

Før vi kan komme i gang

Som Dinero Total-bruger fikses din momsindberetning (også) let som en leg. Du skal bare sørge for at oprette forbindelse mellem Dinero og Skattestyrelsen. Når det er ordnet, kan du se frem til at klare momsen med et snuptag fremover.

Forbind Dinero med Skattestyrelsen

Det er vigtigt, at du forbinder Dinero med Skattestyrelsen. Integrationen gør det nemlig muligt for vores bogholderteam at klargøre dit momsregnskab til dine momsfrister. Momsafregning har aldrig været nemmere.

Du skal gøre følgende steps i Dinero eller se videoguiden længere nede:

1. Klik på: “Skattestyrelsen” -> “Moms” (hovedmenuen i venstre side på Dinero)
2. Klik på: “Forbind med skat.dk” – så sender vi dig direkte ind, hvor du giver os adgang
3. Log ind med din virksomheds NemID
4. Vælg: “NemVirksomhed – adgang for regnskabssystemudbyder” og tryk på “➡️ “
5. Indsæt vores CVR-nummer: “34731543” og tryk herefter på “➡️ “
6. Tryk på “Gem”

Du kan også se, hvordan Dinero forbindes med Skattestyrelsen i denne video-guide: