Dinero Total – Forbind til Skattestyrelsen

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 10/03/2021

Før vi kan komme i gang

Som Dinero VIP-bruger er der et par detaljer, som vi lige skal have styr på, før vi kan overtage din bogføring helt.

1. Forbind Dinero med Skattestyrelsen

Det er vigtigt, at du forbinder Dinero med Skattestyrelsen. Integrationen gør det nemlig muligt for bogholderteamet at klargøre dit momsregnskab til dine momsfrister. Momsafregning har aldrig været nemmere.

Du skal gøre følgende steps i Dinero eller se video guiden længere nede:

1. Klik på: “SKAT” -> “Moms” (hovedmenuen i venstre side på Dinero)
2. Klik på: “Forbind med skat.dk” – så sender vi dig direkte ind, hvor du giver os adgang
3. Log ind med din virksomheds NemID
4. Vælg: “NemVirksomhed – adgang for regnskabssystemudbyder” og tryk på “➡️ “
5. Indsæt vores CVR-nummer: “34731543” og tryk herefter på “➡️ “
6. Tryk på “Gem”

Se, hvordan du forbinder Dinero med Skattestyrelsen i denne video-guide:

2. Upload dine kvitteringer

Når ovenstående er fikset, og vi har hul i gennem til din bank samt Skattestyrelsen, kan du vinke farvel til bogføringsopgaverne. Nu skal du nemlig kun tænke på at fakturere dine kunder og uploade dine kvitteringer til bilagsarkivet – så bogfører vi dem for dig 💪🏼

Du kan se, hvordan du uploader dine kvitteringer til bilagsarkivet her.