Dinero Total

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 30/03/2021

Før vi kan komme i

gang

Som Dinero Total-bruger er der et par detaljer, som vi lige skal have styr på, før vi kan overtage din bogføring helt.

1. Forbind Dinero med din bank

Det er vigtigt, at du forbinder Dinero med din bank. Bankintegrationen gør det muligt for os løbende at matche dine kvitteringer med dine bankposteringer og sørge for, at dit regnskab altid stemmer og er up-to-date.

I video-guiden herunder forklarer Rasmus, hvordan vi nemt og hurtigt forbinder Dinero med din bank:

2. Forbind Dinero med Skattestyrelsen

Integrationen til Skattestyrelsen er også nødvendig for, at vi kan håndtere din momsafregning fremadrettet.

Hvordan du gør kan du se i videoen herunder. Du skal gøre følgende:

1. Klik på: “SKAT” -> “Moms” (hovedmenuen i venstre side på Dinero)
2. Klik på: “Forbind med skat.dk” – så sender vi dig direkte ind, hvor du giver os adgang
3. Log ind med din virksomheds NemID
4. Vælg: “NemVirksomhed – adgang for regnskabssystemudbyder” og tryk på “➡️ “
5. Indsæt vores CVR-nummer: “34731543” og tryk herefter på “➡️ “
6. Tryk på “Gem”

3. Upload dine kvitteringer

Når ovenstående er fikset, og vi har hul i gennem til din bank og Skattestyrelsen, kan du vinke farvel til bogføringsopgaverne. Nu skal du nemlig kun tænke på at fakturere dine kunder og uploade dine kvitteringer til bilagsarkivet – så bogfører vi dem for dig 💪🏼

Du kan se, hvordan du uploader dine kvitteringer til bilagsarkivet her.