Det siger brugerne om Skatteopgørelsen

Med Dineros Skatteopgørelse behøver du ikke at bruge en revisor, når du skal have styr på din udvidede selvangivelse. Gør arbejdet selv på under 30 minutter - ligesom mere end 3.000 andre Dinero-brugere

Det bliver da ikke nemmere! Når man kan se i Dinero, præcis hvilke felter man skal udfylde hvad i, så tager det jo knap 2 minutter at afslutte årsregnskabet.
Når man er nystartet, vil man jo gerne bruge tiden på noget, der faktisk giver værdi til ens firma, og det her er et felt, jeg har sparret rigtig meget tid på. Jeg vil anbefale alle, der bruger Dinero, at anvende skattepakken. Det er penge godt givet ud!

Patrick Furbo Pedersen
Ejer
Beslagsmanden.dk

Skattepakken sikrer mig som selvstændig, fordi jeg konstant kan se, hvor meget skat jeg skal betale og sparer mig dermed for en masse gætværk og usikre beregninger. Nu kan jeg altid hurtigt og let få et overblik og sove med god ro i maven, velvidende at der er styr på det. Dinero tager bare kegler indenfor alt bogføring og gør det så let og automatiseret, at jeg får mere tid og overskud til det, som tjener pengene og giver mest værdi for kunderne.

Zimon August
Direktør
Abundantly Yours Auras Dawning

Jeg bruger Skattepakken, fordi den nemt fortæller mig, hvad jeg skal betale i skat samt i hvilke felter, der skal indtastes på den udvidede selvangivelse. Skattepakken gør det lige så super nemt at udfylde selvangivelsen, som det er er indberette moms med Dinero. Ud over det giver Skattepakken mig løbende oplysninger om, hvor meget jeg skal betales i skat.

Peter S. Kirkegaard
Automation Engineer
Prime Automation

Med Skattepakken får jeg hurtigt og effektivt de tal, som jeg skal bruge i min udvidede selvangivelse samt i mit årsregnskab. Jeg sparer en masse tid og frustrationer ved automatisk at få alle de tal, jeg skal bruge, og information om, hvor tallene skal sættes ind i selvangivelsen. Det er en bekymring mindre i hverdagen.

Miriam Christensen
Freelancer
Creative Help

Jeg bruger skattepakken til to ting.
1. Løbende over året bruger jeg Skattepakken til at se, hvad status er på min skyldige skat, dvs. Indbetaling i forhold til min omsætning.
2. Derudover anvender jeg Skattepakken til at kunne udarbejde en årsopgørelse på en nem, struktureret måde, når jeg fx har brug for at kunne vise den til en af mine samarbejdspartnere. Det tager under 10 minutter at gøre den klar, når bilagene er lagt ind i Dinero.

René Nørbjerg
Ejer
RN Consulting

Jeg bruger Skattepakken, fordi jeg ikke har en revisor, og jeg har mindre end 50 bilag årligt. Skattepakken giver mig alle de tal, som skal tastes ind, når den udvidede selvangivelse skal sendes ind til Skat.
Det er dejligt nemt nu, når jeg ikke har så meget forstand på selvangivelser. Stor tak til Dinero, fordi de har lavet denne pakke.

John Krumbæk Hansen
CFO
Tandoors

Skattepakken bygger direkte på min bogføring og sikrer, at jeg indrapporterer korrekt til SKAT – uden at jeg skal betale for en revisor, der er dyr for en lille virksomhed som min. Jeg føler mig tryg ved, at selv om skattestyrelsen skulle kontrollere mig, så er alt på plads. Det giver mig plads til at fokusere på min virksomhed.

Hans Læssøe
Ejer
AKTUS

Det kan helt klart anbefales at bruge Skattepakken fra Dinero. Ikke kun for at spare tid og penge, men også for at undgå fejl, når man som webshopejer selv sidder med sit regnskab.
Jeg har brugt den, fordi jeg ikke havde en jordisk chance for at lave den korrekt selv. Desuden ville tidsforbruget langt, langt overstige den sum, som Skattepakken koster. Udover det åbenlyse, så kommer den jo også fint og professionelt “pakket” ind 🙂

Martin Linde
Ejer
martinlinde.dk

Med Skattepakken har jeg på en nem og overskuelig måde et løbende overblik over, hvad jeg skal betale i skat. Sammen med det øvrige overblik over regnskab, økonomi, fakturering og betaling af regninger, som Dinero giver mig, har jeg bedre ro og overskud til at løse opgaver for mine kunder og udvikle forretningen.

David Erichsen
Indehaver
Erichsen Kommunikation

Jeg bruger Skattepakken for tredje gang om lidt.

Det oplagte er at skrive, det er nemt, hvilket det er – men jeg får tillige en god følelse af tryghed og at blive taget alvorligt, selvom min virksomhed er lille, fordi jeg bliver ledt igennem spørgsmål, der skal sikre, at jeg gør det rigtige. Kørsel har drillet mig, og så stod supporten klar med hjælp. Det er et super tillæg til Dinero!

Mette Millard
Professionel daglejer

Skattepakken gør livet som virksomhedsejer lettere. Der er nok ting, man skal holde styr på og især som nystartet virksomhed. Skattepakken gør, at jeg kan koncentrere mig om mine kunder og derved yde den bedste service. Regnskab er blevet let og er ikke noget, som tager alt ens tid.

Trine Rasmussen
Kosmetolog
Bright beauty

Skattepakken giver mig ro i forhold til, at jeg får registreret det, jeg skal i forhold til min selvangivelse, så jeg slipper for at skulle bekymre mig om det. Skattepakken giver mig et løbende godt overblik over, hvor meget jeg skylder i skat. På den måde kan jeg se, om der er luft til at investere i noget nyt, eller om jeg skal vente.

Julian Grenaae
Psykolog
Psykolog Julian Grenaae

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram