Freelance Regnskabsprogram

Alexander Leo-Hansen IVS

“Dinero giver det bedste overblik og er simpelt at bruge.”

Alexander Leo-Hansen

I september 2016 startede Alexander Leo-Hansen virksomheden Online-Para. Online-Para hjælper andre virksomheder med at markedsføre sig selv online med fokus på søgemaskineoptimering (SEO), linkbuilding og content marketing.

– Jeg arbejdede på bureauet Obsidian Digital, men jeg begyndte at læse økonomi på Københavns Universitet, og studiet var ikke foreneligt med at arbejde to-tre dage om ugen. Derfor valgte jeg at lave min egen virksomhed, så jeg kunne arbejde om aftenen og i weekender, siger Alexander.

– Jeg brugte lidt tid på Google for at finde ud af, hvad jeg skulle bruge. Jeg blev tidligt bevidst om, at jeg skulle have et regnskabsprogram. Jeg prøvede Dinero og et andet regnskabsprogram de første to uger og fakturerede og bogførte i begge. Jeg endte med at vælge Dinero, fordi det gav det bedste overblik over økonomien, det var simpelt at bruge, og så var der en masse guides, som har hjulpet mig meget, fx da jeg skulle bogføre nogle affiliate-indtægter fra Google i Irland. Der fulgte jeg bare den guide, der ligger på hjemmesiden.

Supporten hjælper

Når en guide ikke er nok, kan Dinero-brugere tage fat i bogføringshjælpen, som er åben hver dag året rundt fra kl. 8–23. Den har Alexander også haft fat i.

– Jeg har nok brugt den ti gange, og hver gang går det hurtigt med at få svar. Nu har jeg jo en enkeltmandsvirksomhed, så jeg har fx fået hjælp til bogføringen, når jeg har brugt mit private Mastercard til indkøb til virksomheden. Supporten er rigtig god, og fra man stiller sit spørgsmål, til de svarer, går der kun få sekunder, siger Alexander, som er glad for, at supporten er på chat og ikke telefon.

– Hvis man skulle ringe, tror jeg, det ville blive bøvlet at skulle tale og lave noget i regnskabsprogrammet samtidig. Med chatten kan supporten sende et billede, når jeg brug for hjælp og vise, hvor det er, jeg skal trykke. Og så fungerer det supergodt, at man kan give dem adgang til at se ens regnskab.

Se her, hvad Dinero Regnskabsprogram kan gøre for freelancere

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram