Spring til indholdet

REGNSKABSPROGRAMMET TIL Freelancere

Dinero er et regnskabsprogram til freelancere, der skaber et overblik over dit regnskab og kan tilpasses din tid og dagsrytme.

Skaf dig Økonomisk overblik

Dineros regnskabsprogram er tilpasset freelanceres behov og sikrer et overblik over regnskabet selv på farten. Hold styr på din virksomheds udgifter og indtægter og se, hvor meget du skal betale i moms ved næste momsafregning.

Fakturering På farten

Som freelancer er du tit på farten – derfor har du nok næppe flere timer til at lave fakturaer. Det behøver du heldigvis heller ikke at bekymre dig om. Vi har nemlig udviklet en app, som gør, at du kan fakturere på farten via din smartphone.

Silvan kvittering i skyen

Gem kvitteringer I skyen

Med vores app kan du gemme købskvitteringer hurtigt, simpelt og sikkert i skyen. Tag et billede af dine kvitteringer, upload dem til vores system og slip for krøllede kvitteringer.

Mere tid til dit freelancearbejde

Som freelancer arbejder du for flere forskellige kunder, og dit produkt er ofte en service eller ydelse, som ikke kræver store komplicerede regnskabssystemer. Det tager Dineros regnskabsprogram højde for med et simpelt overblik og muligheder på farten.

Nem bogføring af kørsel og hurtigere penge i kassen

Vi har integrationer til mange forskellige virksomheder, som gør det så let og overskueligt som muligt for dig at lave dit regnskab.

Prøv fx vores integrationer til timeregistrering, så du slipper for at indtaste og overføre dit tidsforbrug flere gange.

Måske vil du også have gavn af at kende til integrationen Mileage Book, der hjælper dig med at registrere kørsel. Bruger du Mileage Book til dit kørselsregnskab, kan du nemt bogføre kørselsgodtgørelse i Dinero. Dine ture registreres nemt via gps, og du sparer en masse tid, ligesom du slipper for at bekymre dig om, om dit kørselsregnskab lever op til SKATs krav.

Med Dinero kan du måske også få glæde af vores samarbejde med MobilePay. Du kan nemlig vælge at have et MobilePay-logo på din faktura, så din kunde blot skal klikke på logoet og swipe for at overføre penge til dig. Forhåbentlig betyder det, at du får pengene hurtigere i kassen – men det giver også en god oplevelse for kunden, som ikke skal bøvle med NemID og kontooplysninger.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som freelancer. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?