Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til freelancere

Dinero er et regnskabsprogram til freelancere og er tilpasset dine behov. Du har altid et overblik over dit regnskab og kan tilpasse din tid, efter dine opgaver som freelancer.

tilbage

Regnskabsprogram til freelancere

Som freelancer arbejder du for flere forskellige kunder, og dit produkt er ofte en service eller ydelse, som ikke kræver store komplicerede regnskabssystemer. Dinero er et regnskabsprogram til freelancere og er tilpasset dine behov, så du altid har et overblik over dit regnskab. Du kan nemt holde styr på din virksomheds udgifter og indtægter og se, hvor meget du skal betale i moms ved næste momsafregning og meget andet. Læs her, hvorfor Online-Para og Prokumo bruger Dinero.

Jeg har nok brugt den (supporten) ti gange, og hver gang går det hurtigt med at få svar. Nu har jeg jo en enkeltmandsvirksomhed, så jeg har fx fået hjælp til bogføringen, når jeg har brugt mit private Mastercard til indkøb til virksomheden. Supporten er rigtig god, og fra man stiller sit spørgsmål, til de svarer, går der kun få sekunder.
Alexander – Indehaver af Online-ParaLæs mere

Slut med mistede kvitteringer og hurtig fakturering på farten

Med Dinero får du et regnskabsprogram, der er udviklet til dig som freelancer, hvor tid er en mangelvare. Det kan være en udfordring at få gemt kvitteringen efter køb af varer. Vi har udviklet en smart måde, hvorpå du kan gemme købskvitteringer hurtigt, simpelt og sikkert. Med Dineros app kan du tage billeder af dine kvitteringer, hvorefter de bliver uploadet til dit regnskab – helt automatisk.

Som freelancer er du tit på farten og har næppe tid til at afsætte flere timer til at lave fakturaer. Det behøver du heldigvis ikke at bekymre dig om med Dinero. Vi har nemlig udviklet en app, som gør, at du kan fakturere på farten via din smartphone. Her kan du både oprette, sende og ændre i fakturaer og meget mere. Dineros app giver dig simpelthen mulighed for at holde styr på dit regnskab – uanset om du sidder derhjemme eller er på farten 🙂

Nem bogføring af kørsel og hurtigere penge i kassen

I Dinero har vi integrationer med mange forskellige virksomheder. Integrationerne er til for at gøre det så let og overskueligt som muligt for dig at lave dit regnskab.

Dinero har mange integrations partnere, som gør hverdagen lettere for iværksættere og freelancers. Nogle af vores integrationer er med timeregistrering, så du slipper for at taste dit time antal ind flere gange. Så kan du integrere med en af integrationerne, også bliver timerne automatisk overfør til Dinero.

En enkel og tidsbesparende løsning, vi i Dinero kan tilbyde dig som freelancer, er et samarbejde med Mileage Book. Hvis du bruger Mileage Book til dit kørselsregnskab, kan du nu nemt bogføre kørselsgodtgørelse i Dinero. Dine ture registreres nemt via gps, og du sparer en masse tid ved brug af denne integration. Samtidig skal du ikke længere være bekymret for, om dit kørselsregnskab lever op til SKATs krav.

Med Dinero skal jeg ikke bekymre mig om regnskab. Jeg kan bare sende en faktura, og så finder den jo stort set ud af det hele. Det er fantastisk. Jeg kan huske første gang, jeg skulle lave en udvidet selvangivelse. Der kunne jeg bare kopiere tallene fra Dinero til SKAT, det var simpelthen fantastisk.
Excel Regnskabsprogram
Indehaver af ProkumoLæs mere

Når du sender dine fakturaer fra Dinero, kan dine kunder nemt og hurtigt betale dig med MobilePay.Du kan vælge at have et MobilePay-logo på din faktura. Når kunden så modtager fakturaen, skal vedkommende blot klikke på logoet og swipe for at overføre pengene til dig. Forhåbentlig betyder det, at du får pengene hurtigere i kassen, men også en god oplevelse for dine kunder, som ikke skal bøvle med NemID og kontooplysninger – og det kan man vel ikke klage over? 🙂

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som freelancer. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for dig? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op og så tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?