Faktorfobi
Faktorfobi logo med sol

Faktorfobi

“Appen gør klart min hverdag nemmere. Det er så nemt at uploade et bilag.”

Anne Lønstrup

Hvad laver Faktorfobi?

Faktorfobi en webshop, der sælger UV-beskyttende badetøj. Det startede med at være til børn, men de seneste par år er der kommet stor efterspørgsel på størrelser til teenagere og voksne, så jeg udvider langsomt sortimentet.

Derudover har jeg suppleret med svømmeudstyr til børn. Jeg fandt ud af, at mine kunder jo typisk skulle på badeferie, og så var det oplagt at sælge snorkelsæt, svømmebriller og den slags med. Jeg sælger udelukkende B2C.

Hvad er visionen for Faktorfobi?

Jeg vil gerne gøre det mere populært at bruge UV-beskyttende badetøj.

Danmark har nogle rigtigt dårlige statistikker, når det kommer til hudkræft, og 80 procent af alle tilfælde af hudkræft skyldes solens skadelige stråler. Vi danskere rejser mere end tidligere, så jeg vil gerne gøre forældrene opmærksomme på, at UV-badetøj er en nem måde at beskytte sine børn på.

Fakta er jo, at børn hader solcreme (der desuden ofte har megen kemi i sig og bliver skyllet af, når børnene bader). Så er UV-badetøj en nem måde at klare noget af beskyttelsen på. Og ja – så sætter jeg stor pris på, at jeg har skabt min egen arbejdsplads og kan passe min butik, Faktorfobi, hjemmefra.

Hvorfor valgte du Dinero?

Min mand sagde, jeg skulle 🙂

Sagen er at jeg altid har bandet over regnskabsprogrammer. En dag kom min mand hjem og fortalte, han havde prøvet Dinero, og det var bare mega nemt. Jeg nægtede at tro det og sagde “jeg orker ikke flytte én gang til” (der havde jeg været igennem tre andre regnskabsprogrammer). Han insisterede, og en dag indvilgede jeg så i at se det.

På det tidspunkt kørte Dinero så en kampagne, hvor de hjalp med at flytte ens regnskab, og så var jeg overbevist. Jeg ved godt, jeg var svær at få overtalt til at skifte, men til gengæld har jeg anbefalet Dinero til de første 10 af mine kolleger i branchen.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Det lyder måske oldnordisk, men at jeg bare kan uploade mine bilag og så smide dem væk er helt fantastisk. Tidligere har jeg siddet og lavet huller i mine bilag og gemt dem. Men skal det være en funktion, så er det klart at Dinero scanner mine bilag og forududfylder flere af felterne for mig. Det er genialt.

Dinero giver mig også et super overblik over mine nøgletal. Jeg er ikke så god til at forstå regnskabstal, men Dinero visualiserer min forretning ret godt, så jeg bedre forstår den ud fra et regnskabssynspunkt. Det er en funktion, der er mere påskønnet, end I måske regner med. Særligt lækkert er det, når man har brugt Dinero i nogle år. Så kan man nemt sammenligne to år. Det er motiverende.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Appen. Appen gør klart min hverdag nemmere. Så nemt at uploade et bilag. Før blev mine bilag væk. Det sker aldrig mere.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram