Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Faktorfobi

Hvad laver din virksomhed?

Faktorfobi en webshop, der sælger uv beskyttende badetøj. Det startede med at være til børn, men de seneste par år er der kommet stor efterspørgsel på størrelser til teenagere og voksne, så jeg udvider langsomt sortimentet. Der udover har jeg suppleret med svømmeudstyr til børn. Fandt ud af at mine kunder jo typisk skulle på badeferie og så var det oplagt at sælge snorkelsæt, svømmebriller og den slags med. Jeg sælger udelukkende B2C.

Hvad er din vision?

Jeg vil gerne gøre det mere populært at bruge UV beskyttende badetøj. Danmark har nogle rigtigt dårlige statistikker, når det kommer til hudkræft og 80% af alle hudkræft tilfælde skyldes solens skadelige stråler. Vi danskere rejser mere end tidligere, så jeg vil gerne gøre forældrene opmærksomme på, at UV badetøj er en nem måde at beskytte sine børn på. Fakta er jo, at børn hader solcreme (der desuden ofte har megen kemi i sig og bliver skyllet af, når børnene bader). Så er UV badetøj en nem måde at klare noget af beskyttelsen på. Og ja – så sætter jeg stor pris på, at jeg har skabt min egen arbejdsplads og kan passe min butik, Faktorfobi, hjemmefra.

Hvorfor valgte du Dinero?

Min mand sagde, jeg skulle 🙂

Sagen er at jeg altid har bandet over regnskabsprogrammer. En dag kom min mand hjem og fortalte, han havde prøvet Dinero og det var bare mega nemt. Jeg nægtede at tro det og sagde “jeg orker ikke flytte én gang til” (der havde jeg været igennem tre andre regnskabsprogrammer). Han insisterede og en dag indvilgede jeg så i at se det. På det tidspunkt kørte Dinero så en kampagne, hvor de hjalp med at flytte ens regnskab og så var jeg overbevist. Jeg ved godt, jeg var svær at få overtalt til at skifte, men til gengæld har jeg anbefalet Dinero til de første 10 af mine kolleger i branchen.

Hvad er din favoritfeature og hvorfor?

Det lyder måske oldnordisk, men at jeg bare kan uploade mine bilag og så smide dem væk er helt fantastisk. Tidligere har jeg siddet og lavet huller i mine bilag og gemt dem. Men skal det være en feature, så er det klart at Dinero scanner mine bilag og forudfylder flere af felterne for mig. Det er genialt.

Dinero giver mig også et super overblik over mine nøgletal. Jeg er ikke så god til at forstå regnskabstal, men Dinero visualiserer min forretning ret godt, så jeg bedre forstår den ud fra et regnskabssynspunkt. Det er en feature, der er mere påskønnet end I måske regner med. Særligt lækkert er det, når man har brugt Dinero i nogle år. Så kan man nemt sammenligne to år. Det er motiverende.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

App’en. App’en gør klart min hverdag nemmere. Så nemt at uploade et bilag. Før blev mine bilag væk. Det sker aldrig mere.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.