Ivan Staub fra Sampedro
Sampedro logo

Sampedro ApS

“Dinero er tidsbesparende for min forretning. Med Dinero kan jeg fokusere på det, jeg er dygtig til.”

Sampedro

Hvad laver din virksomhed?

Sampedro ApS er et webbureau i Skanderborg der laver digitale løsninger bl.a. i form af WordPress hjemmesider og WordPress webshops, digital design, markedsføring mm. Vores kunder er alt fra små til store virksomheder i både B2B og B2C. Under Sampedro ApS har vi også WPButik.dk som tilbyder WordPress webshops som abonnementer.

Hvad er din vision?

Vores vision er at skabe langvarige samarbejder, hvor de resultater vi skaber, sammen kan måles i den værdi kunden efterstræber. Vi ønsker at lave digitale løsninger som både er professionelle, men også skaber værdi for vores kunders kunder. Det handler ikke blot om et visuelt stærkt design, men en helhed i brugervenlighed og tryghed. Det er for os vigtigt, at vi kan fokusere netop på det som vi er dygtige ti,l og kan få hjælp til de områder hvor vi er knap så stærke i. Her kommer Dinero ind og er en kæmpe hjælp for os med fakturering og bogføring.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg har valgt at benytte Dinero fordi det gør min hverdag nemmere. Det er meget intuitivt at bruge Dineros platform, og det er altid hurtigt, uanset hvilken enhed med arbejder med. Jeg bruger primært Dinero til fakturering og har gjort det siden Dinero startede. Deres kundeservice er altid super venlig til at guide, hvis der er udfordringer som skal løses. Jeg vil klart anbefale andre at benytte Dinero til enten fakturering eller bogføring til deres virksomheder. 

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Min favoritfunktion ved Dinero er uden tvivl momsindberetningen som kører helt nemt og problemfrit.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

For min virksomhed hjælper Dinero meget på det tidsbesparende område. Hvis jeg skulle lave manuelle fakturaer hver gang, ville det tage utrolig lang tid. Samt deres funktion til email udsendelse direkte til kunderne er også meget relevant i mit tilfælde. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram