Jesper Nørskov Jensen fra Dild & Mand
Findenkaereste logo

FindEnKaereste.dk

“Selvom forventningerne var skyhøje, blev de i den grad indfriet. Dinero er nemlig alt det, som vi blev lovet.”

Jesper Nørskov Jensen

Hvad laver din virksomhed?

Min virksomhed driver en række forskellige hjemmesider, hvor forretningsmodellen er affiliate-marketing. SEO er omdrejningspunktet for at skaffe trafik til hjemmesiderne.

En række af de sider, som jeg driver, er findenkaereste.dk, babyhelp.dk og temptations.dk.

Hvad er din vision?

Vi opererer i en række forskellige nicher, men vores vision er faktisk den samme i hver eneste niche. 

Vi ønsker nemlig altid at levere sublimt indhold, som bringer stor værdi for vores besøgende, uanset om de er interesserede i babyudstyr eller dating. 

Vi har et håb om, at denne strategi vil føre til, at vi bliver nogle af de største medier i de nicher, som vi opererer i, og allerede nu er dette håb faktisk blevet til virkelighed i et par af nicherne. 

Eksempelvis findes der ikke mange sider i baby- og datingnichen, der – målt på organisk trafik hver måned – er større end os. 

Hvorfor valgte du Dinero?

Vi valgte Dinero, fordi vi havde hørt en masse gode ting om værktøjet. Værktøjets rygte var så at sige rigtig godt, og derfor skulle det have chancen.

Selvom forventningerne var skyhøje, blev de i den grad indfriet. Dinero var og er nemlig alt det, som vi blev lovet. 

Værktøjet er enormt brugervenligt og overskueligt, hvilket har været en stor fordel for os, da ingen af os havde særligt meget erfaring med revisionsarbejde. 

På intet tidspunkt har dette dog føltes som den byrde, som vi frygtede, at det ville blive, og det skyldes 100 % Dinero.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Importering og bogføring fra vores lønsystem, hvor vi blot downloader en fil, som vi uploader til Dinero, der herefter finder ud af resten. 

Det er altid en stor styrke, når systemer arbejder sammen, og vi oplever gang på gang, at Dinero er en holdspiller. 

Dette værktøj spiller nemlig effektivt sammen med en masse andre systemer, vi benytter, hvilket gør mange opgaveløsninger lettere og mindre tidskrævende. 

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Dinero sørger for, at vi har et eminent godt overblik over vores økonomiske aktiviteter. Dinero samarbejder ekstremt godt med en række andre systemer og værktøjer, vi benytter, hvilket sparer os for en masse tid og besvær. Generelt set sparer Dinero os bare for en masse tid, fordi værktøjet er så brugervenligt, som det er. Alt den tid, vi sparer, værdsættes virkelig, da denne tid i stedet kan bruges på de opgaver, der flytter virksomheden til nye højder.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram