Casper Schneidereit A/S
Casper Schneidereit logo

Casper Schneidereit A/S

“Dinero kan præcis det, vi har brug for, og det er det, som betyder noget.”

Karina Vestly Danielsen

Hvad laver virksomheden?

Jeg er ansat i Casper Schneidereit A/S, som beskæftiger sig med opkøb og udlejning af bolig- og erhvervsejendomme. Virksomheden er beliggende i Nykøbing F., men ejer fast ejendom på hele Lolland-Falster og Sydsjælland.

Hvad er jeres vision?

Vi ønsker at udvikle gode og billige boliger ved at opkøbe renoveringsmodne ejendomme og lejligheder for efterfølgende at istandsætte og modernisere dem. Vi vil være det bedste sted at bo i vores område og på sigt i hele Danmark med en målsætning om at ramme et 3-cifret antal lejemål i porteføljen.

Hvorfor valgte i Dinero?

Dinero blev valgt, da det viste sig at være simpelt og nemt at bruge. Vi har ikke behov for en kompliceret schweizerkniv, men et regnskabsprogram uden en stejl indlæringskurve, som kan omfavne de udfordringer, vi har.

Det er tydeligt, at der er brugt meget energi på at lave et regnskabsprogram, som de fleste kan finde ud af. En del af de tekniske regnskabsfunktioner er ”skjult” under et brugervenligt abstraktionslag. Det giver både hurtigere arbejdsgange og minimerer fejl, når man som mig ikke arbejder med regnskab til daglig (jeg bogfører typisk hver 14. dag).

Hvad er din favoritfeature og hvorfor?

Rapportværktøjerne er ret lækre, og dem bruger jeg rigtig meget. Herudover er jeg glad for både klassekladden og ”bogfør køb”-funktionen. Klassekladden bruger jeg til at bogføre lejebetalinger og udgifter til eksempelvis forsyningsselskaber og ejerforeninger. Via den ”almindelige” bogføringsfunktionalitet kan jeg nemt kan føre virksomhedens køb ind i regnskabet. Det er meget brugbart.

Det, jeg er mest glad for, er, hvor nemt det er at jonglere rundt med momsen. Vi har indtægter både med og uden moms, og der er derfor en række ret stramme krav og regler til, hvor stor en andel af momsen på de forskellige poster, som vi kan løfte. Dinero gør det nemt med momskoder, og jeg kan på bilagsniveau nemt vælge, hvordan momsens skal behandles. Det er dejligt!

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Det gør Dinero ved at spare mig for en masse arbejdsgange og skære en masse kompleksitet fra. Dinero kan præcis det vi har brug for, og det er det, som betyder noget. Andre regnskabsprogrammer kan sammenlignes lidt med schweizerknive, hvor de gerne vil kunne en masse, men aldrig bliver rigtig gode til en ting.

Dinero har valgt at målrette deres produkt til små og mellemstore virksomheder, og det er tydeligt at mærke, at deres fokus er på at lave produktet endnu bedre og ikke brede sig ud over avancerede integrationer og funktioner, som kun en lille andel kan bruge.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram