Regnskabsprogrammet til udlejere

Brug mindre tid på regnskab og få mere tid til dit arbejde med udlejningsejendomme. Dinero er regnskabsprogrammet til udlejere, der vil spare tid på regnskabet. Spar mange timer, som du i stedet kan bruge til at fokusere på det, der giver værdi for dig og virksomheden.

Mulighed for at sende rykkere

Med Dinero får du mulighed for, at sende en lejer med manglende betaling et påkrav eller en rykker, så snart betalingsfristen er overskredet. På den måde kan du sikre dig, at du medtager korrekte renter og gebyrer, så du hurtigt kan få pengene hjem.

Få et økonomisk overblik

Få det fulde økonomiske overblik med Dinero. Med vores automatiske funktioner, kan du lette din hverdag og få tid til det der tæller for dig som udlejer.

Abonnementsfakturering – automatisk hver måned

Med Dinero Pro kan du oprette lige så mange abonnementer til dine kunder/medlemmer, som du vil. Har du eksempelvis flere lejere, som skal have den samme faktura hver måned, kan abonnementet oprettes, så fakturaen automatisk sendes ud hver måned.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Regnskab til udlejningsejendom – få mere tid til arbejdet

Som udlejer har du mange bolde i luften og skal ofte favne bredt i dit daglige arbejde, med mange forskellige typer opgaver. Vi har gjort regnskab for udlejningsejendom nemmere, så du kan bruge din tid der, hvor det virkelig tæller. Dinero er nemlig også regnskabet til udlejere, og med vores mange funktioner kan du sætte regnskabet mere på autopilot. 

Med dit udlejningsejendom regnskab, vil du højst sandsynligt have brug for at kunne håndtere kvitteringer, købsbilag m.m. og gerne uden begrænsninger. Uanset om du bruger en af vores Starter-pakker eller bliver Dinero Pro-bruger, har du ikke nogen begrænsninger på salgsfakturaer, posteringer og kontakter.

Du får desuden også mulighed for at bruge Dinero på farten, uanset om du er betalende bruger. Med vores mobilapp kan du fakturere, håndtere tilbud og uploade dine bilag til skyen.

Leder du efter en guide omkring udlejning af bolig? Vi har samlet regler for udlejning af bolig for virksomheder og private i en simpel oversigt.

Få endnu flere fordele med dit regnskab for udlejningsejendom

Med Dinero Pro kan du opnå endnu flere fordele og virkelig lette din hverdag med udlejning.
Udover muligheden for abonnementsbetaling, får du adgang til en masse fede funktioner som blandt andet tæller ubegrænset bogføringsassistent, bogføringshjælp fra supporten, adgang til vores integrationer og meget, meget mere.

Brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som udlejer. Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram. Dinero Pro skal du betale for, men her får du til gengæld en masse ekstra funktioner. Du kan læse endnu mere om de forskellige funktioner og tilmelde dig her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Det bedste regnskabsprogram til udlejere, giver dig mere tid til dit arbejde med udlejningsejendomme. Dinero hjælper dig med dette, da du kan bruge mindre tid på bogføring og fakturering. Du får adgang til funktioner, såsom upload af bilag i skyen og bogføringsassistenten, som hjælper dig til at bogføre korrekt.

Med Dinero får du et regnskabsprogram, hvor du bl.a. får et ubegrænset antal af fakturaer, kontakter og posteringer. Derudover kan du med vores app have regnskabet med dig overalt.

Med Dinero Pro får du et regnskabsprogram, som giver dig adgang til en lang række yderligere funktioner, herunder bogføringsassistenten, bogføringshjælp af supporten og mange andre funktioner, der giver dig mere tid til dit arbejde som udlejer.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram