Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Magakpa

Hvad laver din virksomhed:

Jeg har med Magakpa igennem de sidste 7 år arbejdet med atleter nationalt og internationalt. Jeg har arbejdet både før, under og efter konkurrencer med henblik på at øge deres kvalitet i hverdagen. Jeg vil samtidig hjælpe dem med at præstere, når de allermest ønsker det til internationale mesterskaber. Mit daglige arbejde foregår i udvalgte Team Danmark støttet kommuner, hvor jeg afholder workshops for atleter, trænere, lærere og forældre. Jeg er tilknyttet flere nationale forbund og har samtidig individuelle samtaler med atleter fra både ind- og udland.

Mission:

Min mission er, at bruge sportens krav og stress til at hjælpe udøverne. Gøre dem til stærke og modstandsdygtige drenge og piger, mænd eller kvinder, der er i stand til at problemløse under stort pres samtidig med, at de udviser en adfærd og karakter, de selv er stolte af. Jeg går op i de sportslige resultater, de atleter jeg arbejder med opnår. Det er dog endnu vigtigere for mig, at se hvilket menneske, atleterne udvikler sig til, som et resultat af den rejse de gennemgår via sporten.
For mig er hver evig eneste dag og hver konkurrence endnu en mulighed for atleterne til, at vokse som mennesker. Vokse i selvkontrol, respekt for andre, modstandsdygtighed og integritet. Uanset hvor meget atleterne opnår i den sportslige arena, så er det min overbevisning, at sporten kan bruges som et middel til at styrke atleternes karakter. Jeg stræber efter at bidrage til et miljø hvori atleterne har mulighed for at vokse og udvikle sig til de atleter og mennesker de ønsker at være.

Hvad er din vision?

Vision med firmaet er ikke nødvendigvis at arbejde lidt, men at kunne gruppere arbejde i perioder. På denne måde er det muligt at bruge min fritid hvornår jeg vil, med hvem jeg vil og i nogen grad også hvor lang tid jeg gerne vil.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg er ikke nogen verdensmester til logistik og har super svært ved at finde ud af hvad, der er op og ned i det at drive selvstændig forretning.
Derudover er jeg pissebange for at begå nogle fodfejl og lige pludselig skylde en masse penge væk eller gøre noget ulovligt.
Dinero kombineret med en revisor, i et mindre omfang, har jeg ro i maven i forhold til det økonomiske aspekt af min virksomhed. Jeg kan rette al opmærksomhed mod at skabe værdi for mine kunder, og forbedre mine færdigheder indenfor mit erhverv.

Hvad er din favorit-feature og hvorfor?

Overblikket over de fakturaer jeg har sendt ud. Hvilke er betalt, hvilke er forfaldne, hvilke er set. Kæmpe hjælp!

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Det er enormt dejligt at alt er samlet et sted. Både fakturaer til privatpersoner, kommuner, forbund og foreninger er samlet i Dinero.
Det, at jeg med EAN-numre for Magakpa kan let og hurtigt kan fakturere uden bøvl, det er fantastisk.
Sidst elsker jeg det enkelte grafiske design og overblikket jeg har i lommen på App’en.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.