Magakpa

Magakpa

“Med Dinero har jeg ro i maven i forhold til det økonomiske aspekt af min virksomhed.”

Adam Blicher

Hvad laver din virksomhed?

Jeg har med Magakpa igennem de sidste 7 år arbejdet med atleter nationalt og internationalt. Jeg har arbejdet både før, under og efter konkurrencer med henblik på at øge deres kvalitet i hverdagen. Jeg vil samtidig hjælpe dem med at præstere, når de allermest ønsker det til internationale mesterskaber.

Mission

Min mission er at bruge sportens krav og stress til at hjælpe udøverne. Gøre dem til stærke og modstandsdygtige drenge og piger, mænd eller kvinder, der er i stand til at problemløse under stort pres samtidig med, at de udviser en adfærd og karakter, de selv er stolte af. Jeg går op i de sportslige resultater, de atleter, jeg arbejder med, opnår. Det er dog endnu vigtigere for mig, at se hvilket menneske, atleterne udvikler sig til, som et resultat af den rejse de gennemgår via sporten.

Hvad er din vision?

Visionen med firmaet er ikke nødvendigvis at arbejde lidt, men at kunne gruppere arbejde i perioder. På denne måde er det muligt at bruge min fritid, når jeg vil, så længe jeg vil med dem, jeg vil.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg har super svært ved at finde ud af hvad, der er op og ned i det at drive selvstændig forretning. Derudover er jeg pissebange for at begå nogle fodfejl og lige pludselig skylde en masse penge væk eller gøre noget ulovligt. Med Dinero kombineret med en revisor har jeg ro i maven i forhold til det økonomiske aspekt af min virksomhed. Jeg kan rette al opmærksomhed mod at skabe værdi for mine kunder.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Overblikket over de fakturaer jeg har sendt ud. Hvilke er betalt, hvilke er forfaldne, hvilke er set. Kæmpe hjælp!

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Det er enormt dejligt, at alt er samlet et sted. Både fakturaer til privatpersoner, kommuner, forbund og foreninger er samlet i Dinero.
Det, at jeg med EAN-numre for Magakpa let og hurtigt kan fakturere uden bøvl, det er fantastisk. Og så elsker jeg det enkelte grafiske design og overblikket, jeg har på appen.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram