Regnskabsprogram til foreninger

Foreningslivet skal handle om aktivitet og fællesskab – ikke regnskabsregler. Derfor har vi udvalgt de mest relevante værktøjer til foreninger, der ikke betaler skat og moms. På siden her kan I se, hvilke funktioner og fordele foreningsversionen tilbyder

Sæt kontingentopkrævningen på autopilot

Upload bilag på farten, og oplev Dineros assisterede bogføring. Lav og send fakturaer til medlemmer helt automatisk – og lad dem betale med kreditkort, mens bogføringen bagefter klares automatisk. Med vores regnskabsprogram til foreninger sparer I både penge og tid, som I kan bruge andre steder.

Er du i tvivl om, hvilken type forening der er den rigtig for dig/jer? Få styr på alle regler og krav via linket.

Regnskabsprogram til foreninger til brug på computer, tablet og mere
Dinero overblik på computer

Slip for bogføringsbøvl

Med vores regnskabsprogram til foreninger slipper du for bogføringsbøvl og får hjælp til at bogføre alle køb. I udfylder nemt udlæg via vores særlige foreningsskabeloner – ligesom I har adgang til en masse integrationer, der letter jeres administrative arbejde.
Prøv Dinero her

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

Find din forenings pris

Du kan bruge Dinero Starter-pakkerne til en lav pris samt få adgang til alle funktioner og integrationer med Dinero Pro.
Årlig betaling

Starter

0,-

ekskl. moms / måned / pr. firma

Omsætningsgrænse: 100.000 kr.

Starter+

245,-

197,-

ekskl. moms / måned / pr. firma

ekskl. moms / måned / pr. firma

Ubegrænset omsætning

Pro

345,-

297,-

ekskl. moms / måned / pr. firma

ekskl. moms / måned / pr. firma

Ubegrænset omsætning

Præsentér et tjekket årsregnskab

Når pengene er modtaget, og udgifterne er bogført, sørger Dinero selvfølgelig for at samle regnskabet i et professionelt opstillet årsregnskab, som I kan sende til alle interesserede parter.

Vi klarer det meste for jer – men bliver I i tvivl om noget, har vi samlet et support-team, der sidder klar til at chatte hver dag fra kl. 8-23 og kan svare på alverdens spørgsmål om bogføring.

Slut med regnskab til forening i Excel

Det kan måske virke som en god idé at føre sit regnskab i Excel, men det er med den nye bogføringslov ikke lovligt.

Bogføringsloven stiller nemlig krav til, at du anvender et godkendt digitalt bogføringssystem, og at du opbevarer dine bilag digitalt. Det kan du ikke gøre i Excel, men det kan du i Dinero.

Med Dinero til foreninger får I

Prisen for Dinero til foreninger afhænger af, om du vælger en Dinero Starter-pakke eller Dinero Pro. Med foreningsversionen får du nogle muligheder, der giver særlig værdi for dig, når du skal lave regnskab i foreningen.

Det siger andre foreninger om os

Aarhus Idrætsforening

Aarhus 1900 Fodbold

“Vi har valgt Dinero, fordi vi ikke har de store regnskabskompetencer – og fordi jeg er grøn i forhold til rollen som kasserer. Dinero giver et godt overblik og er en god start for folk uden erfaringer. Det skal jo være nemt; ikke mindst når det er frivilligt.”

DYU - Danish Yacht Union

Danish Yacht Union

“Dinero gør det nemt, hurtigt og billigt at komme i gang med det samme. Og så fangede det os, at man kan få en version tilpasset netop os foreninger, som er simpel, men hvor man fx ikke skal tænke på momsen. Det kan bestemt anbefales.”

Forening - JCI Thy

JCI Thy

“Med Dinero sparer vi arbejdsgange og dermed tid. Samtidig er det meget nemmere at følge op på manglende betalinger. Kort sagt frigør vi en hel masse tid for vores frivillige, og det er altid vigtigt i en frivillig organisation.”

Østergro logo I sort

ØsterGRO

“Dinero skaber overblik over, hvordan vores forening bliver drevet, og hvad der går til fx landbrug og administration. Desuden gør programmet det nemt for medlemmerne at følge med i, hvordan det står til.”

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Oftest stillede spørgsmål

Dinero bruges af mange foreninger i Danmark. Vi sørger for, at du ikke skal tænke på komplicerede regnskabsregler og i stedet fokusere på fællesskabet. Vi har en særlig foreningsversion af vores regnskabsprogram, som giver særlige fordele.

Foreninger betaler ikke skat eller moms. Det er ikke noget problem med Dinero. Vi har udvalgt de mest relevante værktøjer, så du nemt, hurtigt og sikkert kan styre økonomien i din forening – uanset om den er lille, stor eller midt imellem.

Slip for bogføringsbøvl og tidskrævende kontingentopkrævninger. Med Dinero bliver økonomistyring som en leg – og det bliver også nemmere for medlemmerne. Sæt fx kontingentopkrævningerne på autopilot, hvor fakturaer laves og sendes automatisk, og medlemmerne kan betale via banken, med kreditkort eller MobilePay – betalingen bogføres automatisk.

Du sidder måske og tænker; “Jamen, vi har flere forskellige typer medlemmer i vores forening”. Det er ikke noget problem med Dinero. Du kan dele medlemmerne ind i forskellige grupper, så de bliver faktureret forskellige beløb. Og du vælger selv, om fakturaen fx skal sendes hver måned eller én gang om året.

Et regnskabsprogram til foreninger koster fra 0 kroner og op. Vores særlige foreningsversion kan du få for 0 kroner. Her får du adgang til de basale funktioner til at holde styr på regnskabet.

For et lille beløb om måneden får du adgang til den fulde version, som blandt andet inkluderer foreningsskabeloner, bogføringsassistent og automatisk medlemsopkrævning. Revisoren kan også få direkte adgang til regnskabet med Dinero Pro. Du kan også skrive til supporten, hvis du har brug for bogføringshjælp.

De fleste foreninger drives af ildsjæle, som brænder for at gøre en forskel – måske knap så meget for at lave regnskab. Vi brænder for at gøre bogføring og regnskab nemt for alle, så tiden i stedet kan blive brugt på det, der skaber værdi for dig og foreningen.

Vores indbyggede bogføringsassistent hjælper dig med at bogføre alle køb, mens foreningsskabelonerne gør det nemt at udfylde udlæg. Med Dinero får du også adgang til alle vores integrationer, der gør det administrative arbejdet meget nemmere i dagligdagen.

Sidst på året samler vi alle tallene i et professionelt opstillet årsregnskab, som kan sendes til alle interesserede parter. Så skal du ikke bruge tid på at lave en årsrapport med alle indtægter og udgifter. Den laver vi for dig.

Supporten er der også for dig hver dag året rundt. De sidder klar til at svare på dine spørgsmål fra kl. 8-23. Du står med andre ord aldrig alene, når du vælger Dinero som regnskabsprogram til din forening.

Mange af funktionerne og supporten får du med Dinero Starter-pakkerne. Du kan tilføje et ubegrænset antal medlemmer, så du løber aldrig tør for plads, når foreningen får vokseværk. Du kan også tage regnskabet med dig i lommen med mobil-appen.

Med Dinero Pro får du adgang til alle de populære funktioner, integrationer og muligheder, som mange foreninger elsker i dag. Der er bogføringsassistent, bogføringssupport, automatisk medlemsopkrævning og bogføring og meget andet.

Men tag ikke bare vores ord for det. Andre foreninger siger fx:
– Dinero gør det nemt, hurtigt og billigt at komme i gang med det samme.
– Kort sagt frigør vi en hel masse tid for vores frivillige, og det er altid vigtigt i en frivillig organisation
– Dinero skaber overblik over, hvordan vores forening bliver drevet.

Du kan integrere foreningsversionen af Dinero Pro med de systemer, du har brug for. Det gør bogføringen endnu nemmere og hurtigere.

Vi har inddelt de mange integrationer i både brancher og kategorier, så du hurtigt kan finde den, som passer til lige præcis din forenings behov. Der er også integrationer til kassesystemer, webshop og meget andet, hvis I fx har en butik i foreningen.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram