Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til foreninger

Uanset om din forening er momspligtig eller momsfritaget, så kan du bruge Dineros regnskabsprogram. Så sparer du tid og kan bruge denne på det egentlige foreningsarbejde.

Udfyld formularen og hør mere
tilbage

Regnskabsprogram til foreninger

Dinero er regnskabsprogrammet til dig, der laver regnskabet i en eller flere foreninger

Skift til Dinero og brug mindre tid på regnskabet. Uanset om din forening er momspligtig eller momsfritaget, så kan du bruge Dinero. Med Dinero får du et gratis regnskabsprogram, som er udviklet til dig, der ikke nødvendigvis har den store viden om regnskab, men som vil have styr på foreningens indtægter, udgifter og samlede økonomi, og som sagtens kan finde noget bedre at bruge medlemmernes penge på end en dyr bogholder eller revisor.

Gratis regnskabsprogram

Dinero gør regnskabsføring til en god oplevelse for alle ikke-regnskabskyndige. Vi har taget alle de uforståelige og indviklede regnskabstermer og har oversat dem til almindelig, letforståeligt dansk. Og hvis noget alligevel ikke giver mening, så er vores support åben hver dag året rundt fra kl. 9-22. Der sidder søde og dygtige mennesker klar til at hjælpe dig.

Dinero er et gratis regnskabsprogram, hvor du får en masse gode og brugbare funktioner til dit regnskab. Du kan sende alle de fakturaer og kreditnotaer, som du har behov for, uploade alle din købsbilag og have ubegrænset antal medlemmmer oprettet i Dinero. Du kan se din resultatopgørelse, balance og saldobalance, og hvis du har behov for at bruge en kassekladde, har du selvfølgelig også adgang til den.

Hvis du bruger FI-indbetalingskort (girokort) til dine medlemmer, kan Dinero selvfølgelig også håndtere det. Der findes to gratisversioner af Dinero: En version til momsfritagede foreninger og en version til momspligtige foreninger.

Send automatisk faktura til dit medlem

Du kan sende alle de fakturaer, som du overhovedet har lyst til. Men du kan også bruge abonnementsfakturering. Med abonnementsfakturering kan du automatisere udsendelsen af opkrævninger til dine medlemmer. Du vælger selv, om opkrævningen skal sendes ud månedligt, halvårligt eller årligt, og det kører helt automatisk. Du kan selvfølgelig også sætte din forenings eget
logo på de fakturaer, du sender til dine medlemmer.

Styr på foreningens udgifter

Det er et stort ansvar at holde styr på økonomien i en forening. For du skal ikke kun holde styr på indtægter, men selvfølgelig også udgifterne. Med Dinero Pro kan du uploade alle foreningens kvitteringer i skyen. Så er de gemt for altid i digital form, og du slipper for at have massevis af ringbind stående, og du mister aldrig nogensinde et bilag igen. Bilag i skyen er godkendt af SKAT. Så du behøver altså ikke gemme kvitteringerne i papirform. Læs mere om bilag i skyen her. Dinero Pro giver dig også adgang til Dinero Crowd. Med Dinero Crowd får du altid det rigtige skattefradrag og momsfradrag (medmindre du er momsfritaget, selvfølgelig).

Integrationer

Hvis du kunne tænke dig at slippe for besvær ved at holde styr på hjemmeside, fakturaer eller lignende. Så har vi den perfekte intergration for dig, Mentoclub. Mentoclub er en intergration specifikt lavet til foreninger eller sportsklubber, så alle jeres ting kan blive samlet. Lige fra automatisk kontigentopkrævning til medlemskartotek.

Herudover har vi også en intergration med Mileage Book, hvor at du nemt kan bogføre din kørselsgodtgørelse. Så du slipper for alle de besværlige ting, fordi det gør netop denne integration for dig!

Så nemt kommer du i gang

Det tager cirka 1 minut at komme i gang med Dinero, og så er det ganske gratis. Opret din virksomhed gratis i Dinero nu. Når du opretter din virksomhed, indtaster du dit CVR-nummer eller foreningens navn. Så trækker vi automatisk alle informationer ind fra CVR. Her kan vi også se, om du er momsfritaget eller momspligtig. Så skal du bare indtaste din regnskabsperiode, og du er nu i gang med Dinero.

Bruger du et andet regnskabsprogram?

Vi hjælper dig gerne med et gøre dit skifte til Dinero så let og smertefrit som overhovedet muligt. Klik her, og skriv dit navn, e-mailadresse og telefonnummer, så bliver du ringet op af en af vores dygtige medarbejdere. Sammen gennemgår I dine behov, så vi er sikre på, at Dinero er det rigtige valg til din forening.

Har du brug for hjælp?

Selvom vi har gjort det så nemt så muligt at lave regnskab, så kan der selvfølgelig opstå tvivl eller spørgsmål. Derfor har vi en support/bogholderhjælp, som holder åbent fra kl. 9-22 hver eneste dag året rundt. Du finder dem altid nede i højre hjørne på dinero.dk.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for din forening? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?