Spring til indholdet

Regnskabsprogram til foreninger

Foreningslivet skal handle om aktivitet og fællesskab – ikke om regnskabsregler. Derfor har vi udvalgt de mest relevante værktøjer til foreninger, der ikke betaler skat og moms. På siden her kan I se, hvilke funktioner foreningsversionen af Dineros regnskabsprogram tilbyder - alle Dinero-fordelene; mere overskueligt.

Opret jeres regnskab i Dinero
Kaptajn fra Danish Yacht Union

Sæt kontingentopkrævningen på autopilot


Upload bilag på farten og oplev Dineros assisterede bogføring. Eller lav og send fakturaer til medlemmer helt automatisk – og lad dem betale med kreditkort, imens bogføringen bagefter bliver klaret automatisk.

Dinero Crowd bogføringsassistent

Slip for bogføringsbøvl

Lad vores indbyggede bogføringsassistent, Dinero Crowd, hjælpe jer med at bogføre alle køb. I udfylder nemt udlæg via vores særlige foreningsskabeloner – ligesom I har adgang til en masse integrationer, der letter jeres administrative arbejde.

Camilla med foreningsregnskab

Præsentér en tjekket årsrapport

Når pengene er modtaget, og udgifterne er bogført, sørger Dinero selvfølgelig for at samle regnskabet i et professionelt opstillet årsregnskab, som I kan sende til alle interesserede parter.

Få support fra sofaen

Hav livline ved hånden

Vi klarer det meste for jer – men bliver I i tvivl om noget, har vi samlet et supportteam, der sidder klar til at chatte hver dag fra kl. 8-23 og kan svare på alverdens spørgsmål om bogføring.

Med Dinero til foreninger får I:

Det siger andre foreninger om os:

Forening - AARHUS 1900 FODBOLD

Aarhus 1900 Fodbold

“Vi har valgt Dinero, fordi vi ikke har de store regnskabskompetencer – og fordi jeg er grøn i forhold til rollen som kasserer. Dinero giver et godt overblik og er en god start for folk uden erfaringer. Det skal jo være nemt; ikke mindst når det er frivilligt.”

DYU - Danish Yacht Union

Danish Yacht Union

“Dinero gør det nemt, hurtigt og billigt at komme i gang med det samme. Og så fangede det os, at man kan få en version tilpasset netop os foreninger, som er simpel, men hvor man fx ikke skal tænke på momsen. Det kan bestemt anbefales.”

Forening - JCI Thy

JCI Thy

“Med Dinero sparer vi arbejdsgange og dermed tid. Samtidig er det meget nemmere at følge op på manglende betalinger. Kort sagt frigør vi en hel masse tid for vores frivillige, og det er altid vigtigt i en frivillig organisation.”

Østergro logo I sort

ØsterGro

“Dinero skaber overblik over, hvordan vores forening bliver drevet, og hvad der går til fx landbrug og administration. Desuden gør programmet det nemt for medlemmerne at følge med i, hvordan det står til.”

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?