Spring til indholdet

Dinero til foreninger

Foreningslivet skal handle om aktivitet og fællesskab – ikke om regnskabsregler. Derfor har vi udvalgt de mest relevante værktøjer til jeres forening. Hverken mere eller mindre.

Udfyld formularen og hør mere

Sæt kontingentopkrævningen på autopilot


Vi kan lave og sende fakturaer til jeres medlemmer helt automatisk – og har I aktiveret kortbetaling, kan jeres medlemmer også betale ved hjælp af kreditkort direkte i den mail, de får. Bagefter sker bogføringen selvfølgelig automatisk.

Slip for bogføringsbøvl

Lad vores indbyggede bogføringsassistent, Dinero Crowd, hjælpe jer med at bogføre alle køb. I udfylder nemt udlæg via vores særlige foreningsskabeloner – ligesom I har adgang til en masse integrationer, der letter jeres administrative arbejde.

Præsentér en tjekket årsregnskab

Når pengene er modtaget, og udgifterne er bogført, sørger Dinero selvfølgelig for at samle regnskabet i et professionelt opstillet årsregnskab, som I kan sende til alle interesserede parter.

Hav livline ved hånden

Vi klarer det meste for jer – men bliver I i tvivl om noget, har vi samlet et supportteam, der sidder klar til at chatte hver dag fra kl. 8-23 og kan svare på alverdens spørgsmål om bogføring.

Funktioner (pris inkl. moms)Starter
(Gratis)
Pro
(293,75kr./måned)
Ubegrænsede posteringerJaJa
Professionelt opstillet årsregnskab som pdfJaJa
RykkermodulJaJa
Ubegrænset antal medlemmerJaJa
Automatisk medlemsopkrævning og
bogføring
NejJa
Bogføringsskabeloner (fx udbetaling
af udlæg)
NejJa
Bilag i skyenNejJa
BankafstemningNejJa
Support programhjælp 8-23 alle dage JaJa
Support bogføringshjælp 8-23 alle dageNejJa
IntegrationerNejJa
MobilappJaJa
Revisor-/bogholderadgangNejJa

Det siger foreninger om os

Forening - AARHUS 1900 FODBOLD

Aarhus 1900 Fodbold

“Vi har valgt Dinero, fordi vi ikke har de store regnskabskompetencer – og fordi jeg er grøn i forhold til rollen som kasserer. Dinero giver et godt overblik og er en god start for folk uden erfaringer. Det skal jo være nemt; ikke mindst når det er frivilligt.”

Danish Yacht Union

“Dinero gør det nemt, hurtigt og billigt at komme i gang med det samme. Og så fangede det os, at man kan få en version tilpasset netop os foreninger, som er simpel, men hvor man fx ikke skal tænke på momsen. Det kan bestemt anbefales.”

Forening - JCI Thy

JCI Thy

“Med Dinero sparer vi arbejdsgange og dermed tid. Samtidig er det meget nemmere at følge op på manglende betalinger. Kort sagt frigør vi en hel masse tid for vores frivillige, og det er altid vigtigt i en frivillig organisation.”

ØsterGro

“Dinero skaber overblik over, hvordan vores forening bliver drevet, og hvad der går til fx landbrug og administration. Desuden gør programmet det nemt for medlemmerne at følge med i, hvordan det står til.”

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?