Niklas B Hansen fra NB Digital
NB DIGITAL

NB DIGITAL

“Dinero yder altid en helt outstanding kundeservice, som stadig til tider kan imponere mig.”

Niklas B. Hansen

  • Firma: NB DIGITAL
  • Titel: Paid Social Specialist
  • Web:

Hvad laver din virksomhed?

Hos NB Digital hjælper vi både B2C og B2B virksomheder i alle størrelser med at få succes online. Vi arbejder med virksomhedernes digitale strategi ud fra en holistisk tilgang.Vi har specialiseret os i Facebook- og Instagram annoncering, Google Ads og E-mail marketing og har nogle stærke samarbejdspartnere til webudvikling, SEO, SEM mm

Hvad er din vision?

Vores vision er at kunne skabe værdi med vores passion for online strategi. Vi sætter en dyd i at hjælpe virksomheder med at få mest muligt værdi for de penge, som de anvender til content og annoncering online.
Det er vigtigt for os at vi kan fokusere 100% på kunderne og det kræver at vores arbejdsprocesser altid er optimeret til det ypperste. Derfor gør Dinero en kæmpe forskel for os i hverdagen, hvor vi sparer ekstremt meget tid på vores bogføring og sikrer at den stemmer.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg har valgt Dinero fordi at jeg har brugt det i andre selskaber og det gør virkelig bare hverdagen meget nemmere. Dinero er altid i fornyelse og sørger for konstant at udvikle nye funktioner, så de er forrest med et nemt og intuitivt system til bogføring.
Grunden til at jeg i lang tid har været tilknyttet Dinero og ikke længere overvejer andre regnskabsprogrammer skyldes, at jeg i tidernes morgen fik det anbefalet fra bekendte, som allerede på daværende tidspunkt og med de daværende funktioner var meget imponerede over systemet. Dinero har sidenhen været i konstant udvikling og tonsvis af nye smarte funktioner er kommet til. De yder altid en helt outstanding kundeservice, som stadig til tider kan imponere mig.
Kundeservice har både hjulpet mig med daglige posteringer, men endda også posteringer i forbindelse med salg af virksomhed. De leverer altid en kompetent detaljeret og grundig vejledning.
En sådan kundeservice og et system som deres er nøglen til kundeloyalitet.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Jeg har to absolut favoritfunktioner. Jeg er først og fremmest virkelig lettet over momsindberetningen, som kører fuldstændig problemfrit. Til hverdag er min favoritfunktion Dinero Crowd, som sikrer at jeg bogfører med korrekt skatte- og momsfradrag. En funktion som hjælper med at placere udgifterne på de korrekte konti sparer mig for en helt masse spørgsmål til min revisor.
For lige at nævne en sidste, så er jeg også stærk tilhænger af det nye kontrolværktøj til bankafstemning. Bankafstemnings-funktionen gør at jeg nu pludselig internt i Dineros system kan kontrollere at regnskabet stemmer.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero er ekstremt tidsbesparende for både mig og min revisor. Det gør at jeg blot skal have min revisor til at gennemse regnskabet sidst på året, og samtidig betyder det at det bogføring, som jeg leverer til min revisor nærmest er kvalitetssikret.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram