Peter Weikop
Advenue logo

Advenue

“Assistenten rammer plet 99 % af tiden og sparer en for rigtig meget tid - både til at registrere penge ind og ud, men også til at få sendt påmindelser/rykkere afsted, når ens kunder glemmer dem.”

Peter Weikop

Hvad laver din virksomhed?

Advenue er et digitalt marketingsbureau i Hillerød, som arbejder med en bred vifte af digitale services for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at opnå større synlighed online.

Dette kunne blandt andet være SEO, Google Ads og Facebook Ads.

Hvad er jeres vision?

Vores vision, som et digitalt marketing bureau, er at være den bedste digitale markedsføringsløsning til alle virksomheder i Nordsjælland og Københavnsområdet.

Vi tror på, at tætte samarbejder med vores kunder og en forpligtelse til at levere høj kvalitet i vores arbejde er afgørende for vores succes. Vi har også en stærk overbevisning om, at prisgennemsigtighed og lange samarbejder er vejen frem.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Vi valgte Dinero, dengang vi startede som solo-selvstændige, da det var utroligt nemt at bruge, og supporten var der på “skæve” tidspunkter.

Det er ting, som er vigtige, når man ikke ved meget om bogholderi.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Det må helt klart være Assistenten. Den rammer plet 99 % af tiden og sparer en for rigtig meget tid – både til at registrere penge ind og ud, men også til at få sendt påmindelser/rykkere afsted, når ens kunder glemmer dem.

Hvis jeg må nævne to, så er chatten altså også en klar favorit, da der er altid er hjælp at hente, og jeg kan ofte mærke “smilet” gennem chatten. Så det er tæt løb mellem de to.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere

Dinero gør vores hverdag nemmere ved, at vi sparer en masse besvær, som der nemt kan være med bogholderi.

Derudover så er det langt billigere med Dinero end en fast bogholder i vores tilfælde, så på den måde gør det både vores hverdag lettere ved at gøre bankafstemning, fakturering og bogholderi nemt, men også spare os for penge.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram