Assistenten

Din Assistent holder styr på hele dit regnskab og gør det let at få styr på eventuelle løse ender, så du får et mere opdateret og korrekt regnskab. Assistenten er en funktion til Dinero Pro-brugere, som gør, at du kan lægge al din fokus i virksomheden.

Få en proaktiv Assistent med Dinero

Holder styr på hele dit regnskab og gør det let at afvikle løse ender.

  • Arbejder 24 timer i døgnet for dig
  • Alle opgaver samlet ét sted
  • Bogfør og afstem med ét klik

Klar enhver (bogførings)opgave med ét klik

Kort fortalt viser Assistenten dig alle opgaver i regnskabet, som du endnu ikke har løst. Tidligere skulle du selv finde ud af, hvad du fx manglede at bogføre eller afstemme men den tid er nu ovre. 

Assistenten kommer derfor hurtigt til at blive din bedste regnskabs-ven. Den er nemlig sat i verden for at gøre dit liv nemmere og mere effektiv – og på den måde også kraftigt reducere mængden af tid, du skal bruge på regnskabet. 

Jeg har lavet et lille eksempel til dig nedenfor, hvor du kan se, hvordan Assistenten hjælper dig, hvis en af dine kunder ikke har betalt til tiden. Det har Assistenten selvfølgelig opdaget for dig, og den råder dig derfor til at sende en rykker. Med et tryk på den grønne knap, er den sendt.

Dinero Assistant guide

Hvad kan jeg bruge Assistenten til?

Assistenten er proaktiv og fortæller dig, hvad der skal ske. Det gør den i form af et kort, som du så i eksemplet tidligere. Kortet giver dig altid mulighed for at udføre en konkret handling – fx sende en rykker eller registrere betaling på en faktura.

Den analyserer også dine udgifter på bankkontoen. Hvis den finder noget, der ligner fx private hævninger, B-skat, renteindtægter eller renteudgifter, laver den en opgave (et kort) til dig – og med ét enkelt klik på skærmen bogfører Assistenten efterfølgende udgiften for dig. 

Du kan med Assistenten:

  1. Sende påmindelser og rykkere
  2. Sende til inkasso
  3. Bogføre renteudgifter og -indtægter
  4. Registrere betaling på salgsfakturaer
  5. Forbinde bank til Dinero
Sådan virker din Assistent

Mød din personlige Assistent

Det er blevet tid til at præsentere jer rigtigt for hinanden. Tryk på knappen nedenfor. Så kommer du direkte til Assistenten i dit regnskab. Vi håber, at du bliver glad for din nye personlige Assistent – som vi glæder os til at udvikle yderligere. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram