Steen Hillebrecht, Fotograf

Steen Hillebrecht, Fotograf

“Dinero er rimelig nemt at gå til, og der er masser af crowd-viden indarbejdet, som jeg også har glæde af.”

Steen Hillebrecht

  • Firma: Steen Hillebrecht, Fotograf
  • Titel: Fotograf & Lektor
  • Web:

Hvad laver din virksomhed?

Jeg er fotograf. Jeg arbejder især med portrætter og event-fotografi. Jeg er uddannet i kommunikation, hvilket påvirker min tilgang til mit arbejde. Jeg fortæller historier med mine billeder. Historier om enkelte personer, om virksomheden, de er en del af eller om alt det liv og al den symbolik, der er, når mange mennesker mødes.

Jeg underviser også i fotografi og kommunikation. Derfor arbejder jeg også gerne med opgaver, hvor jeg kan bidrage til at udvikle en virksomhed som brand med en klar visuel og billed-identitet.

Hvad er jeres vision?

Som eneste ansat i virksomheden er min vision gennem mit arbejde konstant at udvikle mig selv som fotograf og på den måde hele tiden at overgå mig selv. Jeg har ikke nødvendigvis ambitioner til at skabe en stor virksomhed. Men det er min vision at blive kendt for sublim kvalitet i leverancen. Altså både teknisk gennemarbejdede billeder og indholdsmæssigt stærke billeder, hvor jeg leverer det, som mine kunder ikke var klar over, at det var det, de gerne ville have. Jeg udfordrer derfor mine kunder med mit arbejde, samtidig med at jeg selvfølgelig også leverer det, der er specificeret i de aftaler, vi laver.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Som en meget lille virksomhed, der fungerer på deltid, er det vigtigt at være omkostningsbevidst. Jeg vil hellere bruge indtægterne i virksomheden til at udvikle den med nyt udstyr og uddannelse af mig selv, end jeg vil bruge dem på regnskabsprogrammer. Og hos Dinero oplever jeg at få meget for pengene. Der er hjælp at hente, og jeg er nogenlunde tryg ved, at jeg posterer og konterer korrekt. Her er jeg glad for den hjælpefunktion, der ligger i systemet.

Dinero er rimelig nemt at gå til, og der er masser af crowd-viden indarbejdet, som jeg også har glæde af.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Det er nemt at lave momsregnskab, at fakturere, at kontere og i det hele taget holde styr på økonomien.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg får temmelig meget kvalificeret hjælp til min bogføring til rimelig betaling. Og jeg bliver mindet om momsregnskab og betaling, og jeg får hjælp til at fakturere og holde styr på, om betalingen er indgået og bogført.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram