Rikke Stilling fra Vikle Liv
VikleLiv logo brugerudtalelse

Vikle Liv ApS

“Med Dinero kan vi klare al regnskab selv – med ro i maven. ”

Rikke Stilling

Hvad laver din virksomhed?

Hos Vikle Liv sælger jeg vikler, slynger, bæreseler og tilbehør til forældre, der bærer sine børn, mens de er små. Derudover tilbyder jeg online og fysisk slyngevejledning, hvor man som kunde får styr på ergonomi og sikkerhed for forældre og barn. Jeg har mulighed for at køre ud til konsultationer, men har også et lokale her i Herning med bløde gulve samt løbebånd, hvor du kan mærke den følelse og støtte, viklen giver dig, når du går tur. Det er også i det lokale, vores showroom er – og det er her, vi viser et blandet sortiment af vikler, slynger og seler, som alle er mulige at afprøve inden evt. køb. 

Hvad er jeres vision?

Vores ønske er, at alle skal have mulighed for at bære sit barn. Med vores udvalg er der helt sikkert skabt grundlag for netop det. Vikle Liv udsprang af en blanding mellem en drøm om selvstændig virksomhed og lysten til at hjælpe andre familier til at opnå den ro og glæde, det er at få et lille barn i familien. 

Når man kigger på vores hjemmeside, vil det fremgå, at de ting, der tilbydes, er valgt med stor omhu og ud fra et kodeks om, at kvalitet og pris skal hænge sammen

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg er iværksætter og drømte om et økonomisystem, som var så nemt at bruge, at jeg selv kunne lave bogføring og regnskab uden skulle betale en revisor for at hjælpe. Det er lykkedes med god hjælp via Dineros chat, og nu kan jeg nemt selv klare bogføring, momsindberetning og årsregnskabet.  

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Jeg er vild med bankafstemningen, som er med til at holde mig i ørerne og sikre, at alle bevægelserne på kontoen bliver bogført korrekt. Det giver en dejlig ro og fornemmelse i maven, når jeg kan se, at banken stemmer, og alle bilagene passer.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Vi har en Shopify-webshop med mange daglige ordrer, hvor Dinero automatisk opretter og sender kvitteringer til vores kunder. Det sparer MEGET tid og manuel indtastning. Derudover er Dinero dejligt nemt at bruge, og vi kan få overstået bogføring uden at skulle bruge unødigt meget tid på det. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram